Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuobičajeno

Od susjeda primio žalbu zbog božićnih ukrasa, sve iznenadilo što je napisao

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
30.12.2021.
u 10:38

Uz pismo, susjed je priložio i tajmer koji automatski može gasiti lampice

Žalbe koje pristižu od susjeda zbog buke ili drugog oblika kršenja dnevnog reda često nisu baš ugodne, no Britanac je od svog susjeda dobio nevjerojatno pristojno pismo

U svoj poštanski sandučić primio je pismo susjeda koji objašnjava kako njega i suprugu po noći smetaju njihovi svjetleći božićni ukrasi. Kako je pojasnio, ima Menierovu bolest, odnosno poremećaj unutarnjeg uha koji može dovesti do vrtoglavice i gubitka sluha.

Uz pismo, susjed je priložio i tajmer koji automatski može gasiti lampice, navodi Daily Mail

- Možete li upotrijebiti mjerač vremena, ako vam ukrasi ne trebaju biti upaljeni cijelu noć - naveo je susjed. Također, već je naštimao tajmer da ukrase upali u 8.30, a ugasi u 23 sata.

- Molim vas, prihvatite ovo u dobroj vjeri u kojoj je zamišljeno - dodao je. 

Fotografiju pisma i tajmera podijelio je Redditu šogor vlasnika kuće. Impresionirani pismom, mnogi korisnici pohvalili su susjeda što je pokušao riješiti problem, umjesto da se samo žali. 

- Uljudno je napisano, rješenje je jasno objašnjeno i radi se o sitnici koja će im puno značiti - jedan je od komentara.

- Misao i trud koji je uložen u ovo pokazuju koliko je to stvarno i iskreno - naveo je drugi, a mnogi su poželjeli da su i njihovi susjedi takvi. 

VIDEO Ovo su proročanstva Nostradamusa za 2022. godinu

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Matrix5
15:49 30.12.2021.

Pristojan susjed

Avatar javorko
javorko
11:05 30.12.2021.

Tuzba za uznemiravanje..nista drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije