Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM POVIJEST

Od presuda u Nürnbergu prošlo je 75 godina – na vješala su otišli ne priznavši krivnju

05.10.2021.
u 18:01

Na sudu su tog 1. listopada 1946. na smrt osuđeni: Hermann Göring, Alfred Jodl, Ernst Kaltenbrunner, Wilhelm Keitel, Hans Frank, Wilhelm Frick, Joachim von Ribbentrop, Alfred Rosenberg, Fritz Sauckel, Arthur Seyss-Inquart, Julius Streicher te Martin Bormann u odsutnost

Komentara 15

DU
Deleted user
18:15 05.10.2021.

Normalno, po njima (i za njih) je sve bilo po zakonu. (Sarkazam, naravno)

MX
Mister X
21:07 05.10.2021.

Od presuda u Nürnbergu prošlo je 75 godina – na vješala su otišli ne priznavši krivnju... Kada bi se smijelo suditi tima koji su sudili Nacistima , Koji su naravno bili krivci ! Šta mislite dali bi ti isti danasnas priznali krivicu za masovna ubojstva zarobljenika civila u Vijetnamu , Iraku ili Afganistanu pa i Gvantanamo zatvorima ? Ili bi odgovarali za pretjerano rasturanje raketama . Tko bi se osjećao krivim a ratovao je protiv krivaca a koji su samo za ubiti teritorijalista !!!

DU
Deleted user
09:41 06.10.2021.

Joj kak se veselim kada se proces ponovi, samo na klupi buju Merkel, Drosten, Macron, Kurz, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?