Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO 50 POSTO
Povratak na članak

Skočile cijene u staračkim domovima, korisnici ljuti: 'Kako će se snaći oni koji nisu u mogućnosti'

Osim Šibenika, cijene su rasle i u Petrinji, Slavonskom Brodu, Sisku te u još nekolicini mjesta, i to za 50 posto, a prosječna mirovina je 509 eura

Komentari 10

MA
malosutra12
10:49 07.01.2024.

Pošteno je da rastu cijene u državnim staračkim domovima, jer su duplo i još više niže od privatnih, a svi mi plaćamo razliku i troškove. Malom postotku je dostupno u društvenim domovima osim privilegiranih i onih koji mogu platiti mitoo od 2.000 eura, kao u Čakovcu i drugdje.

VL
DU
Deleted user
09:57 07.01.2024.

Davno već je ova država potonula u propast samo mi to nećemo da vjerujemo!

VL
Avatar Crni labud
Crni labud
09:01 07.01.2024.

Što će AP reći na to? Da mirovine nisu nikad toliko skočile kao u njegovom mandatu. Neka mu netko objasni da nominalan rast nije isto što i realan i da su mirovine realno niže.

VL
DU
Deleted user
09:41 07.01.2024.

Sve je gore u domovima. Obroci su sve manji, kad smo tražili šeficu da možemo vidjeti više obroka, počela nam je puštati reprizu Večere za pet. Nema više ni ljudi, Nepalci rade, ne razumiju jezik, djed do mene se uneredio u gaće, kažu Nepalcu "change him", ovaj ga odvukao na cestu, ostavio i doveo s ceste drugog starca u krevet. Kad su mu objasnili rukama da ga treba presvući, ovaj mu je skinuo pidžamu i navukao kostim djeda Mraza, a ostavio istu pelenu. Demeneciju testiraju tako da dovuku Mesića i pitaju "hoćeš da ti ovaj pričuva ček"? Tko ne pristane znači da još nije toliko lud. Sve gore i gore je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.