Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBNI PROGRAM
Povratak na članak

Prvi put u Hrvatskoj u jednoj školi učit će se ovo svjetski traženo zanimanje

Riječ je o eksperimentalnom programu o kojem je 2. svibnja Ministarstvo znanosti i obrazovanja dalo pozitivno mišljenje

Komentari 2

QO
qoxo
23:59 07.05.2019.

Napokon ideja vrijedna svega dosada viđenog u Hrvatskoj. Naravno da se ovo može, mora i treba učiti u školama i to ne samo u Sisku već u čitavoj zemlji. Sigurno će za upis biti navala i zato birajte talente i pliz nemojte upisivati preko veze već prije onoga tko zna Blender, 3DS Max, Mayu, Rendering, Texturing, Lighting, Animation tome dati prednost pri upisu .... Samo naprijed ... BRAVO!!!!!

VL
SV
SveJeUzalud
14:17 07.05.2019.

....ne može se to naučiti u školi......škola kao i fakultet nikad nisu bili u skladu sa vremenom..... uvijek su kaskali za tehnologijom....to se uči doma po noci kad sve spava....uz veliki trud i muku...ganijalci za to ne stvaraju se u u školi.............instal.exe se rađa u školi.....a to su oni koji nemaju veze sa ovom djelatnošću....a rade u javnoj upravi u gotovo uvijek su glupi....skolovani ghlupani.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.