Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

Ocu malog Nike koji je pao s krova prijeti do 5 godina zatvora

pula, ozlijeđeno dijete (1)
Duško Marušić/PIXSELL
29.10.2010.
u 19:19

U policijskoj evidenciji dječakov otac Siniša S. nije zabilježen ni zbog kakvog djela, a ni u Centru za socijalnu skrb obitelj nisu imali evidentiranu.

U dogovoru s Državnim odvjetništvom protiv 41-godišnjeg oca malog Nike koji je pao s krova kuće u Puli podnesena je kaznena prijava. Ocu može biti zapriječena kazna zatvora od jedne do pet godina.

U policijskoj evidenciji dječakov otac Siniša S. nije zabilježen ni zbog kakvog djela, a ni u Centru za socijalnu skrb obitelj nisu imali evidentiranu. Mjere koje bi Centar za socijalnu skrb mogao poduzeti su od upozorenja obitelji do nadzora nad obavljanjem roditeljskih dužnosti, a o eventualnoj mjeri oduzimanja djeteta obitelji odlučuje sud. Roditelji malog Nike Centru za socijalnu skrb trebali bi se javiti sredinom studenoga i zbog postupka mirenja prije razvoda braka.

Ključne riječi

Komentara 10

AR
ARIDAN
23:58 30.10.2010.

Žalosno jest da se u našem dičnom pravosuđu ovaj trenutak nepažnje roditelja kažnjava sa 5 godina zatvora (dijete je na sreću preživjelo, a iskreno se nadam da neće biti niti težih posljedica), a ubojica mladića dobije 1 godinu. Pa gdje mi to živimo???

Avatar ivek
ivek
08:47 31.10.2010.

nije lipo kaznic cojka za nesto sto nije kriv,,. triba citav HDZ i Sanadera stavit na goli otok 5000 gdina.. pederi i pedofili mogu rat svasta a provosudje im gleda kroz staznjicu...

MM
Mladen Miletić
19:49 29.10.2010.

Odaberi dolje jedan je dobar i tako da sam siguran da se mogu kojem + veseliti... zaista nebih volio mu biti sudac jel tu je teško zaista . No kako nemaju emocija derne nešto odsudi i ode . za 55 minuta to riješi. Ako mu nije pravo neka se žali tako i tako drugi sude poslje bolje ili lošije nema veze ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije