Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

Ocjenjivačka izložba bučina ulja sjeverozapadne Hrvatske

bucino ulje
Arhiva VL
24.02.2011.
u 10:38

U Varaždinskoj županiji ističu da izložbom žele doprinijeti popularizaciji i prezentaciji bučina ulja

Izložba bučina ulja organizirat će se prvi put u Varaždinskoj županiji. Na izložbi bi se ulja i ocjenjivala. Bila je to zamisao Odjela za poljoprivredu Varaždinske županije, a potporu su dale Međimurska i Krapinsko-zagorska županija. U Varaždinskoj županiji ističu da izložbom žele doprinijeti popularizaciji i prezentaciji bučina ulja. Svrha je ocjenjivanja, pak, podizanje svijesti i proizvođača i potrošača o značenju zdrave prehrane te regionalne prepoznatljivosti. Pozvani su proizvođači bučina ulja iz Varaždinske županije, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije da se uključe u taj projekt, kojim će se, među ostalim, utjecati na povećanje konkurentnosti proizvođača. Ocjenjivanje uzoraka bučina ulja organizirat će se u ožujku u Varaždinskoj županiji, a točan datum i vrijeme odredit će se nakon što se obrade pristigle prijave za izložbu.

 Proizvođači bi bučino ulje za ocjenjivanje trebali prijaviti do 28. veljače. To mogu učiniti tako da ispune prijavni formular koji se nalazi na internetskim stranicama Varaždinske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije