Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drago prgomet

Očekujemo dvoznamenkasti broj mandata MOST-a

most zaprešić
Foto: PR FOTO
1/10
31.10.2015.
u 17:01

Glas za Most je glas za promjene. Mi smo jedina alternativa postojećim, velikim strankama - i HDZ-u i SDP-u, rekao je Prgomet.

Kandidati MOST-a u 1. izbornoj jedinici predvođeni dr. Dragom Prgometom družili su se danas u Zaprešiću i Zagrebu s građanima, ističući kako je MOST nezavisnih lista jedina prava pokretačka snaga koja je Hrvatskoj spremna donijeti promjene. Promjene koje država treba, a narod očekuje, poručili su kandidati MOST-a. 

Glas za Most je glas za promjene. Mi smo jedina alternativa postojećim, velikim strankama - i HDZ-u i SDP-u. Očekujemo odličan izborni rezultat, na koncu u ove smo izbore i ušli kako bi pobjedili. Naše namjere su jasne, gospodarski program pohvalili su mnogi neovisni ekonomski stručnjaci, proglašavajući ga jednim od najboljih u ovoj izbornoj kampanji, građani će nas podržati svojim glasovima i pokazat ćemo koliko možemo napraviti za narod koji očekuje promjene – kazao je dr. Drago Prgomet na Cvjetnom trgu u Zagrebu, ističući kako se može očekivati dvoznamenkasti broj mandata MOST-a u novom sazivu Sabora.ž

>> Prgomet: I HDZ i SDP trebaju biti opozicija; Miljenić: Vi ćete nam biti partner, Prgomet: Ne, nećemo!

Komentara 22

BU
Bulaba
17:10 31.10.2015.

Glas za Prgometa je glas za promjene? I to kaže tip koji se dok je bio u HDZ-u uhljebio na sve moguće funkcije na fakultetu i u bolnici. Valjda na temelju svojih sposobnosti, a ne podobnosti.

BA
barbaizamerike
17:47 31.10.2015.

Anketa prica se da Most tajno vuce za SDP I da je glas Mostu glas za SDP

Avatar Filipa_Š
Filipa_Š
17:28 31.10.2015.

Ako dobe jedan mandat nek budu sretni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije