Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija USKOK-a

Očekuje se privođenje sucu istrage osumnjičenih za krijumčarenje migrantima

Posavec i Kovač pušteni na slobodu, USKOK im nije odredio istražni zatvor
Matija Habljak/PIXSELL
25.01.2024.
u 12:43

Kako neslužbeno doznajemo, uhićeno je osam osoba, no to ne znači da će za sve njih USKOK zatražiti istražni zatvor

Do kasno u noć u srijedu su u osječkom USKOK-u ispitivani osumnjičenici za krijumčarenje migrantima, a oko 13 sati očekuje se njihovo privođenje sucu istrage Županijskog suda u Osijeku koji će odlučivati o određivanju istražnog zatvora. Ni USKOK ni policija još nisu izvijestili za što se konkretno sumnjiči osobe koje su jučer uhićene na području Osijeka i Zagreba, a nisu još službeno ni potvrdili da se radi o krijumčarenju migrantima.

Kako neslužbeno doznajemo, uhićeno je osam osoba, no to ne znači da će za sve njih USKOK zatražiti istražni zatvor. Očekuje se priopćenje u popodnevnim satima.

Podsjetimo, policija i USKOK izvijestili su u srijedu kako se provode uhićenja i hitne dokazne radnje na području Osječko-baranjske županije i Grada Zagreba u odnosu više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela iz područja organiziranog kriminaliteta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije