Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
agro

Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima

ruralni (1)
presnimila Ljiljana Risek
29.03.2011.
u 10:03

Na skupu će se govoriti i o tome kako u 24 sata organizirati boravak gostiju na seljačkom gospodarstvu

LEPOGLAVA – Sva registrirana turistička seljačka gospodarstva, poduzetnici u ruralnom turizmu, predstavnici turističkih zajednica i društava, jedinice lokalne samouprave, udruge i potencijalni poduzetnici u agroturizmu pozvani su na dvodnevno obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam što će se u petak i subotu, 1. i 2. travnja, održati u lepoglavskom Domu kulture.

Skup se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, a organiziraju ga Klub članova „Selo“, Hrvatski farmer, Agroturistički klaster Lepoglave, Turistička zajednica Sjeverno zagorje i Grad Lepoglava. Teme skupa vezane su uz ruralni turizam, projekte Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede, EU-programe, zakone, propise, poreze i pravilnike koji reguliraju tematiku ruralnog turizma te uz razvoj i brendiranje turističke destinacije. Bit će riječi i o financijskom poslovanju turističkih seljačkih domaćinstava, gastronomiji, kuharstvu i posluživanju i sl. Početak je u petak u 10 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije