Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija provodi istragu

Obrat u slučaju iz Čakovca? Prema snimkama nadzorne kamere dječak nije na silu ošišan

U Čakovcu zatvorena tržnica zbog širenja koronavirusa
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Ilustracija
10.07.2023.
u 19:47

"U petak u popodnevnim satima, tj. usred bijela dana na tržnici u Čakovcu trojica mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze...", objavljeno je ranije na Facebooku

Policija u Međimurju istražuje je li dječak koji je roditeljima rekao da su ga na čakovečkoj tržnici trojica dječaka pod prisilom ošišala - lagao. Prema snimci s nadzorne kamere navodno nikakve prisile nije bilo. Nije stoga isključeno da se radilo o igri ili izazovu s društvene mreže, nakon koje dječak, kako bi se opravdao pred roditeljima, rekao da su ga trojica napala, pa dok su ga dvojica držala, treći mu po je po glavi nekoliko puta prešao mašinicom za šišanje. Službenih informacija još nema, a istraga još traje. 

Administrator Facebook grupe "Čakovčanke i Čakovčanci" ranije je objavio poruku majke napadnutog dječaka.

VEZANI ČLANCI:

"Zamoljen sam da objavim ovo u ime jedne majke. Ovo me stvarno šokiralo... I da, objava je zbog podrške napadnutom djetetu, a ne zbog rješavanja problema novim nasiljem", naveo je admin.

Poruka glasi: "Mi kao roditelji, ja kao majka užasnuta sam događajima koji se dešavaju u našem dragom gradu Čakovcu. U petak u popodnevnim satima, tj. usred bijela dana na tržnici u Čakovcu trojica mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze..." Objava o napadu koji se dogodio 7. srpnja izazvala je puno reakcija.

VIDEO Ove stvari izvadite iz automobila kad je velika vrućina. Mogu eksplodirati!

Ključne riječi

Komentara 2

JF
Jure_Francetić
20:42 10.07.2023.

Ma svejedno su velike vrućine, i bolje da je ošišan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije