Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLAMSAO SE SUKOB U PEKARNICI

Izrezali ga po glavi i ruci pa ga ostavili da leži na ulici

policija
Foto: ilustracija
02.11.2014.
u 14:02

Protiv napadača koji je imao nož će po dovršetku kriminalističkog istraživanja podići kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva, za što je po zakonu predviđena kazna od maksimalno pet godina zatvora.

Ranojutarnje trčanje s noževima oko Shopping centra Prečko - tako bi se ukratko mogao opisati sukob između šestorice muškaraca koji su se u subotu malo prije 7 sati sukobili nakon svađe u pekarnici Prečko koja se nalazi u istoimenoj zagrebačkoj četvrti.

Sve je počelo kada su trojica prijatelja - T.P. (33), M.O. (30) i B.S. (27) ušli u pekarnicu u kojoj je u tom trenutku osim prodavačice bio i četvrti muškarac. U nekoliko sekundi, dok su naručivali hranu, krenula je prepirka između 33-godišnjaka i četvrtog muškarca koji nije bio s njima u društvu. Kada su izašli van očito isprovocirani četvrti muškarac šakama je nasrnuo na 33-godišnjaka s kojim se ranije posvađao. Dvojica njegovih prijatelja odmah su stali u njegovu obranu, a tada je napadač dao ‘petama vjetra’. Počeo je trčati oko shopping centra, a trojac je krenuo za njim. Nakon par stotina pretrčanih metara situacija se promijenila.

Napadaču su se pridružila dvojica njegovih prijatelja koji su se pojavili ‘niotkuda’, a da stvar bude gora on je u tom trenutku iz jakne izvadio nož. Već idućeg trenutka trojica prijatelja iz pekare bježali su pred naoružanom trojkom. Međutim, ubrzo su ih sustigli, i dok su M.O. i B.S. prošli sa lakšim ozljedama, T.P. nije bio te sreće. Njega je dohvatio muškarac s kojim se prvotno posvađao u pekari, te nožem počeo zamahivati prema njemu. Zadao mu je više zarezotina po glavi, ruci i dlanu, a nakon što su ih pretukli ostavili su ih da leže na ulici.

Teško ozlijeđeni T.P. na poslijetku je vozilom hitne pomoći prevezen u KB Sveti Duh, dok su njegovi prijatelji sami potražili liječničku pomoć u KB Sestara milosrdnica. Policija je ekspresnom brzinom još isti dan pronašla i uhitila napadače, nad kojima trenutno provode kriminalističko istraživanje kako bi točno utvrdili pravi motiv sukoba. Protiv napadača koji je imao nož će po dovršetku kriminalističkog istraživanja podići kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva, za što je po zakonu predviđena kazna od maksimalno pet godina zatvora.

>>Pucao na nećakinju jer je htio da prekine vezu

>>Kamatara sa Savice dočekali ispred zgrade i ranili u nogu

Komentara 19

Avatar pekarr
pekarr
14:26 02.11.2014.

Pa nije to niš čudno....najviše šori ima u pekarama i sendwich barovima.... ekipa ode pijana u 4 5 ujutro nešto pojesti, malo gužva, šta gledaš, šta ti mene gledaš, ja sam prije na redu, ne ja sam....i eto ti frke...

NE
neutron
17:20 02.11.2014.

Dakle za pokušaj ubojstva i nanošenje tjelesnih ozljeda će dobiti maksimalno 5 godina. Za tih 5 godina na teret poreznih obveznika će u zatvoru naučiti zanat i biti još opasniji i nasilniji nego sada. Divno, 5 godina?!

LE
lebar
16:21 02.11.2014.

drzava u banani i sve oko nje,pa i ova vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije