Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SREDIŠTU GRADA

Obračun dvije migrantske skupine u Bihaću: Jedan migrant ubijen, drugi teže ozlijeđen

bosanska policija
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/2
15.04.2022.
u 23:54

Glasnogovornik Beganović navodi da se prije pucnjave dogodio obračun dviju skupina ilegalnih migranata podrijetlom iz Afganistana i Pakistana

Jedan je ilegalni migrant ubijen iz vatrenoga oružja, a drugi teže ozlijeđen u obračunu dviju migrantskih skupina koji se kasno popodne u petak dogodio u središtu Bihaća na sjeverozapadu BiH, izvijestila je tamošnja policija.

"Dogodio se sukob između više migranata u kojem je korišteno vatreno oružje. Jedna osoba je podlegla povredama na licu mjesta, dok je drugi migrant zadobio teške tjelesne ozljede“, rekao je glasnogovornik Uprave policije MUP-a Unsko-sanske županije Adnan Beganović. 

Po njegovim riječima obračun vatrenim oružjem dogodio se oko 18.00 sati u središtu Bihaća. Liječnici su konstatirali smrt jednoga migranta, a drugi je zadobio teže tjelesne ozljede te je smješten u Županijskoj bolnici.

Glasnogovornik Beganović navodi da se prije pucnjave dogodio obračun dviju skupina ilegalnih migranata podrijetlom iz Afganistana i Pakistana. Policija traga za počiniteljem, a mjesno tužiteljstvo vodi istragu.

Ključne riječi

Komentara 2

OD
otac_domovine
02:11 16.04.2022.

Nije ni čudo da se obračunavaju. Pobjednička banda dobiva azil i posao u Njemačkoj. Radit će u osnovnoj školi kao zaštitari.

ST
Stav
12:08 16.04.2022.

Po Hrvatskim pravilima ako su migranti iz Ukrajine onda je sve opravdano kao i krstareca raketa u Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije