Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOSANSKA POSAVINA
Povratak na članak

Obljetnica brigade koja je pružila prvi otpor: 'Nitko ne može reći da je rat u BiH počeo u Sarajevu'

Ivan Del Vechio: Treba nastaviti brigu o Hrvatima u BiH. U ovom trenutku najvažnije je riješiti problem novog izbornog zakona koji će osigurati jednakopravnost svih konstitutivnih naroda i na tome Hrvatska puno radi

Komentari 5

RI
rikavac
17:22 03.03.2017.

Covic je i vas naucio da cijelo vrijeme pricate o izbornom zakonu za ravnopravnost Hrvata. 25 godina ih podrzavate ,25 godina sa oltara govorite narodu da glasa za Covica i ekipu a iz godine u godinu Hrvati nestaju odose a Covic i ekipa sve bogatiji i bogatiji. Svako malo izglasavaju privelegija samo povecavaju plate , naknadu za odvojen zivot a sve to placaju ovce. Zasto se ne oglasavate kad propadne tvornica,zasto se ne oglasavate kad povecavaju plate ,zasto se ne oglasavate da se penzionerima ne podignu penzije. Svi ste vi lopovi kao i Covic.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
23:30 03.03.2017.

glas koncila non stop čeprka po povijesti ali selektivno. ne zanima ih kako je počela hitna privatizacija i tko je prodavao poduzeća za jednu kunu dok su ljudi ležali po rovovima. taj detalj naj domoljubima nije bitan.

VL
BA
bacvice
23:51 03.03.2017.

gospon IVO MIJIC? kao bivsi vas osobni vozac i zastitar, iskreno moram rec da ste me odusevili vasoj brizi o nasoj Posavini? vjeruj Ivo vratit ce mo se u nasu Posavinu! i hvala ti jer si ti jedan od rijtkih koji se bore za nase Posavske domove? tvoj prijatelj? o imenima necemo, ZIV MI I ZDRAV BIO IVO MIJICU

VL
LI
limun-
09:51 04.03.2017.

Ako nebude Hrvata u Bosni nažalost nema ni RH ili ako je i bude biti će siromašna. Zato svu pamet i resurse treba staviti u povratak i opstanak Hrvata u Bosni

VL
Avatar duki82
duki82
11:10 04.03.2017.

Jeste prve brugade koja je napravika agresiju, prva otvorila logore za civile tipa Dom vojske u Derventi, Tulek u B.Brodu, Poljari osnovna skola. U Sijekovcu ubijeno 70 civila niko nije odgovarao. Bas lijepa slika da ih jos malo osvesta za zlocine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.