2 23°C
 • rikavac:

  Covic je i vas naucio da cijelo vrijeme pricate o izbornom zakonu za ravnopravnost Hrvata. 25 godina ih podrzavate ,25 godina sa oltara govorite narodu da glasa za Covica i ekipu a iz godine u godinu Hrvati nestaju odose a ... prikaži još! Covic i ekipa sve bogatiji i bogatiji. Svako malo izglasavaju privelegija samo povecavaju plate , naknadu za odvojen zivot a sve to placaju ovce. Zasto se ne oglasavate kad propadne tvornica,zasto se ne oglasavate kad povecavaju plate ,zasto se ne oglasavate da se penzionerima ne podignu penzije. Svi ste vi lopovi kao i Covic.

 • Avatar IstinaHurts
  IstinaHurts:

  glas koncila non stop čeprka po povijesti ali selektivno. ne zanima ih kako je počela hitna privatizacija i tko je prodavao poduzeća za jednu kunu dok su ljudi ležali po rovovima. taj detalj naj domoljubima nije bitan.

 • bacvice:

  gospon IVO MIJIC? kao bivsi vas osobni vozac i zastitar, iskreno moram rec da ste me odusevili vasoj brizi o nasoj Posavini? vjeruj Ivo vratit ce mo se u nasu Posavinu! i hvala ti jer si ti jedan od rijtkih ... prikaži još! koji se bore za nase Posavske domove? tvoj prijatelj? o imenima necemo, ZIV MI I ZDRAV BIO IVO MIJICU

Još iz rubrike Vijesti

Sindikat Preporod
SKUPLJANJE POTPISA U ŠKOLAMA

Sindikat Preporod traži odgodu 'Škole za život'

Utopljeni migranti
Smrt u rijeci

Fotografija potresla svijet: 'Otac i kći se utopili, a samo su željeli dosanjati svoj san'

45
Palestina
Bojkot Jareda Kushnera

“Plan stoljeća” za Palestinu nije zaživio ni jedan dan

2