Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X-FILES

Objavljeni dugo sakriveni tajni dokumenti američke vlade: Putovanje kroz vrijeme postaje realnost?

pixabay
15.04.2022.
u 15:15

Jedna od studija bavila se pak planovima za slanje više svemirskih brodova s jednim pilotom u duboki svemir i to sve s ciljem kolonizacije svemira. Piloti bi mogli kontrolirati čak četiri letjelice zahvaljujući snagom svojeg uma.

Putovanje kroz vrijeme i antigravitacijska tehnologija su mogući, te bi ih mogli koristiti ljudi da posjete druge svjetove, tvrde nedavno objavljeni dokumenti brojnih znanstvenih studija Pentagona. Britanski mediji The Sun nabavio je prave 'Dosje X' zahvaljujući pravu na pristup informacijama.

Jedna od studija bavila se antigravitacijskom tehnologijom i kako se njome koristiti da se naprave avioni i svemirski brodovi, a "nastali efekti bi se mogli implementirati manipulacijom prostor i vremena". Navodeći različite načine kontrole gravitacije, u studiji stoji da bi bilo moguće u tom slučaju proizvesti "egzotične pojave kao što su putovanje brže od svjetlosti ili putovanja kroz vrijeme".

"Crvotočine u prostoru i vremenu mogle bi se koristiti i za međuzvjezdana putovanja", dodaje studija.

Druga studija pak navodi da bi buduće platforme za putovanje svemirom "mogle imati pogonske sustave koje će moći mijenjati geometriju prostora i vremena kako bi im to omogućilo putovanje brže od letenja svjetlosti u svemir ili bi proizveli levitaciju putem antigravitacije".

Jedna od studija bavila se pak planovima za slanje više svemirskih brodova s jednim pilotom u duboki svemir i to sve s ciljem kolonizacije svemira. Piloti bi mogli kontrolirati čak četiri letjelice zahvaljujući snagom svojeg uma.  - Glavni napredak koji dolazi u razvoju povećane ljudske sposobnosti za pilotiranje više svemirskih letjelica bit će razumijevanje kognitivne organizacije multitaskinga - napominju.

Četiri godine je trajala sudska bitka između The Suna i američke vlade oko 1574 stranica istraživanja projekta vezanog za istraživanje svemira i vanzemaljskog života kojeg je predvodio Luis Elizondo u razdoblju od 2007. godine do 2012. Elizondo tvrdi da vanzemaljci postoje i da je ovo dokaz koji ne ostavlja ni tračak sumnje.

VIDEO: Eksplozije u Kijevu i drugim gradovima. Zelenski poručio: Pedeset dana naše obrane je uspjeh!

Komentara 1

RA
radekbrod
16:12 15.04.2022.

the sun je tabloid sa hrpu dezinformacija i neistina , nesto slično srpskom informeru , pozivati se na the sun je idioootizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije