Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko Istraživanje

Hrvati vjeruju vojsci i policiji, zbog institucija sele iz države

14.04.2022.
u 13:46

Dok građani sređenih i razvijenih članica Europske unije imaju visoko povjerenje u institucije svojih država te su i optimističniji i zadovoljniji životom, hrvatski građani najveće povjerenje imaju u vojsku i policiju, Crkvi vjeruju više nego nevladinim udrugama i što je znakovito, za mnoge možda i neočekivano, više vjeruju EU nego hrvatskoj javnoj upravi!

Komentara 7

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
15:02 14.04.2022.

Hoće li već netko konačno reći narodu da Hrvatska ne postoji kao suverena i nezavisna država? Nakon toga bi ljudima bilo lakše prihvatiti tuđi novac, tuđe sudstvo, tuđu vojsku i internet policiju.

LA
lajh1985
16:26 14.04.2022.

Ja crkvi vjerujem manje nego HDZ-u koji moj glas ne bu nikad vidio...A sljedeci put cu na glasanje kad neka stranka predstavi program da ako oni dodju na vlast i crkva bu placala porez kak svi ostali moraju

SV
Sveznadar
14:57 14.04.2022.

Ja ne virujem u nikoga. Sve je to ista pašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?