Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Objavili video krvoprolića: Policajac ubio ženu nakon što ga je propucala

Policajac ubio ženu
YouTube screenshot
16.03.2021.
u 13:40

Policajac je 31-godišnjakinju zaustavio nakon što je uočio da vozi automobil čiji je vlasnik tražen zbog povezanosti s drogom...

Policija iz Nashvillea objavila je snimku pucnjave u kojoj je propucan jedan policajac dok je ubijena 31-godišnja Afroamerikanka Nika Holbert. Tragičan događaj snimljen je body camom te kamerom iz policijskog vozila.

Policajac je 31-godišnjakinju zaustavio nakon što je uočio da vozi automobil čiji je vlasnik tražen zbog povezanosti s drogom. Kad je izašla iz auta kazala je kako nije njezin te nazvala majku. No, problemi su krenuli kad je policajac u vozilu uočio marihuanu i bijeli prah.

 

Želio je ženi staviti lisice na ruke, no ona je vičući tražila da to ne čini. Počela je bježati oko vozila, a policajac ju je upozorio neka legne na pod ili će je pogoditi elektrošokerom. Nije ga poslušala te je uz poruku kako nije ništa učinila, sjela u auto.

Policajac je potom upotrijebio elektrošoker, a žena je posegnula za pištoljem. Potom je policajca pogodila u torzo ispod pancirke, a on je istodobno uzvratio vatru. Dok je on ostao ležati, 31-godišnjakinja se uspjela odvesti autom tek do prvog raskrižja gdje se zabila vozilom. Liječnici su je tamo oživljavali, a umrla je na putu do bolnice.

Lokalni mediji pišu kako je policajac u teškom stanju, no dodaju kako se vjeruje da će preživjeti. Cijeli slučaj još se istražuje.

Komentara 34

Avatar kenshi
kenshi
15:33 16.03.2021.

Sada će lokalni i uvoženi crnci iz “protesta” navaliti na dučane s bijelom tehnikom pa će masovno nositi laptope i televizore iz razbijenih prodavaonica.

KG
KG002
14:34 16.03.2021.

Crnkinja da napadne policajca bijelca?? Ma nemoguće!! Black lives matter!!! Kakogod...

ST
Startrack
13:58 16.03.2021.

Crnci opce nisu normalni i ja razumijem segregaciju koja je bila u USA i Juznoj Africi. Ovakve ludjacke stvari mozes non stop citat iz USA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije