Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Poginuo dječak (12), roditelji u komi: 'Muškarac je samo zazivao ženino ime'

Nesreća u Zelini
Foto: DVD Sv. Ivan Zelina
02.09.2019.
u 22:50

Dječak (12) je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće, a otac (44) i majka (38) teško ozlijeđeni te se nalaze u induciranoj komi

U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju rano ujutro dogodila u Hrastju nedaleko od Svetog Ivana Zeline stradala je četveročlana obitelj.

Dječak (12) je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće, a otac (44) i majka (38) teško ozlijeđeni te se nalaze u induciranoj komi, pišu 24 sata.

U automobilu se nalazila i 14-godišnja djevojčica koja je nalazi u KB Dubrava.

U trenutku nesreće obitelj se vraćala iz svatova u Petrinji, a sumnja se kako je otac od umora na trenutak zaspao pa je izgubio nadzor nad vozilom te se zabio u betonski mostić uz cestu.

On se u Golfu kretao kolnikom Ulice Hrastje u smjeru sjevera. Dolaskom do kućnog broja 30 skrenuo je ulijevo i tom je prilikom, u 5.20 sati, vozilo s kolnika sletjelo u odvodni kanal te udarilo u metalno-drvenu ogradu i betonski stup.

– To je bio tako snažan tresak da me odmah probudio iz sna. Bilo je nešto iza 5 sati kad sam izletio van i ugledao auto koji se zabio u betonski most – ispričao je stanovnik Hrastja.

– Muškarac je bio pri svijesti i samo je zazivao ženino ime – dodao je.

Poginuli dječak trebao je krenuti u sedmi razred, a na školi koju je pohađala i njegova sestra izvješena je crna zastava.

Komentara 10

CA
caddy01
06:02 03.09.2019.

Sigurno je u to doba u toj zabiti nešto otvoreno,za nadati se samo!

VO
vorda400
23:19 02.09.2019.

Sad si bude sina imao na duši ak preživi jer kaj bi bedak stao negdje i nedaj bog popio kavu da malo dođe k sebi

Avatar navijač
navijač
08:16 03.09.2019.

Ako sam sam u autu a ne osjećam se sposobnim za vožnju , još mogu reskirati ali voziti još nekog sa sobom a pogotovo djecu je čisti idiotizam. Ima taxi ako ništa drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije