Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletjeli u kanal

Tragedija kraj Zeline: Vatrogasci su morali rezati auto, dijete preminulo

Nesreća u Zelini
DVD Sv. Ivan Zelina
02.09.2019.
u 11:43

U prometnoj nesreći smrtno je stradalo dijete, putnik iz vozila, dok su 38-godišnjakinja i drugo dijete – putnik teško ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u KB-u Dubrava. Teško je ozlijeđen i 44-godišnjak, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb.

Zagrebačka policija objavila je detalje strašne prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju oko 5.20 sati u Hrastju pokraj Svetog Ivana Zeline. U slijetanju automobila u odvodni kanal preminulo je dijete, a još tri osobe teško su ozlijeđene.

Naime, 44-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke VW Golf, a kretao se kolnikom Ulice Hrastje u smjeru sjevera. Dolaskom do kućnog broja 30 skrenuo je ulijevo i tom je prilikom vozilo s kolnika sletjelo u odvodni kanal te udarilo u metalno-drvenu ogradu i betonski stup.

U prometnoj nesreći smrtno je stradalo dijete, putnik iz vozila, dok su 38-godišnjakinja i drugo dijete – putnik teško ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u KB-u Dubrava. Teško je ozlijeđen i 44-godišnjak, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb.

– Bilo je nešto poslije 5 sati kad sam izletio van i ugledao auto koji se zabio u betonski most. Iznutra se nije čulo ništa. Grobna tišina. Kako su udarili, probudio sam se i otvorio prozor. Bili su zabijeni u mostić direktno ispod mog prozora. Vozač je pokušavao otvoriti vrata no nije mogao. Odmah sam zvao pomoć – ispričao je mučne scene mještanin Darko Heged za 24sata.

– Odmah smo zvali hitnu pomoć i vatrogasce. Muškarac je bio pri svijesti i samo je zazivao ženino ime. Ti naši vatrogasci su čudesni. Kad su ih vadili, pazili su da ih ne ozlijede. Vidio sam da su prekrili muškarca kako ga ne bi ozlijedili. On je bio u takvom stanju da uopće nije reagirao – prepričao je mještanin. Da bi liječnik došao do njih, vatrogasci DVD-a Sveti Ivan Zelina morali su skinuti prozore, razrezati vrata i krov Volkswagen Golfa.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
11:52 02.09.2019.

Dijete vjerojatno nije bilo vezano i letilo po autu kod udara.

HR
Hrabraja
12:40 02.09.2019.

Ne mogu tvrditi za ovo, ali nikada mi nisu jasni ljudi koji sebe naprijed uredno zavežu a djeca trče po zadnjem sjedalu.

RE
Rex
13:01 02.09.2019.

Vidite da ove astronomske kazne i gro kamera ništa ne pomažu........bedak za volanom uvjek će biti bedak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije