Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podnijeli tužbu

Obitelj se razbješnjela kada je pronašla ovu fotografiju

Striper u staračkom domu
Foto: Reddit
09.04.2014.
u 18:04

"Bernice Youngblood bila je izložena strahu od tjelesne ozljede jer je bila zbunjena kad je vidjela da joj se približava mišićav, gotovo gol muškarac", stoji u tužbi koju je podnijela obitelj štićenice doma

Protiv staračkog doma u New Yorku podnesena je tužba jer je za štićenike doma organiziran nastup stripera. Milijunsku tužbu podnijela je obitelj 85-godišnje žene koja je sve doznala kada su vidjeli fotografiju na kojoj članica njihove obitelji gura novac u striperove gaćice.

Bernice Youngblood (85), koja pati od demencije, "bila je žrtva sramotne seksualne perverzije kada je bila izložena neželjenom nastupu stripera", stoji u tužbi. "Bernice Youngblood bila je izložena strahu od tjelesne ozljede, bila je zbunjena kad je vidjela da joj se približava mišićav, gotovo gol muškarac koji se svojim tijelom i udovima postavio iznad nje", navodi se u tužbi, prenosi Metro.

Obitelj tvrdi da je njezin novac trebao biti zaključan na sigurnom, a rekli su i kako je njegovateljica iz doma pokušala sakriti fotografiju kada ju je, među ostalim stvarima, pronašao njezin sin. U tužbi se navodi izjava njegovateljice koja je rekla da je izvedba stripera bila dio zabavnog događaja organiziranog za štićenike. Gospođa Youngblood nakon svega izjavila je da se ne sjeća detalja spornog događaja.

>> Objavila fotografiju kćeri na Facebooku pa se šokirala zbog onoga što su joj drugi otkrili

>> Ruska fotografkinja razbjesnila je javnost ovim fotografijama!

>> Bijela kuća bijesna zbog ove fotografije – evo zašto!

Komentara 19

MA
macor
20:01 09.04.2014.

Zar i stariji nesmiju uzivati.

Avatar naroz
naroz
20:10 09.04.2014.

da sva je zbunjena kako se vidi a dala mu $100 hahahah

TO
tonkica
20:48 09.04.2014.

Kad je moja tetka, udovica, vidjela pisu nakon 20 godina, izjavila je da joj je to bio najbolji dan u zadnjih 20g, svima je ispricala kako je izgledao i sto se desilo (jedna slucajnost na njeno veselje). Iako je corava i ne vidi bez naocala, tada je progledala -.- tak da ono, nek se bakice vesele ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije