Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBEĆAVALI IM KONTEJNER

Obitelj Paspalj već 14 dana živi u štaglju: 'Uvjeti nisu primjereni za ljude'

Foto: HRT
1/13
12.01.2021.
u 23:57

Statičar je rekao za krovište da se pomaklo. Bojim se ići u kuću, kazala je Nevenka Paspalj

Na području Gline od 655 zahtjeva za kontejnerima samo otprilike 200 ih je udovoljeno, a obitelj Paspalj iz Majskih Poljana  nije jedna od njih. Njihov dom je postao štagalj gdje provode dane. Oni nisu dobili ni kontejner ni mobilnu kuću. 

Nevenka Paspalj rekla je da su trenutni uvjeti bolji nego da su vani.

- U kuću se bojim ići. Statičar je rekao za krovište da se pomaklo. Bojim se ići u kuću. Dobro se obučem. Imam 6 deka i poplun. Izvadila sam bubreg 2012. tako da se moram paziti, više sam uz peć. Ne daj, Bože, goreg zla, rekla je za HRT. 

 

Mile Paspalj rekao je pak da je drvena nastamba jedina sigurna jer se neće urušiti.

- Podrhtavanja su prijepodne 2, 3, pa preko noći 2, 3. Uvijek se osjeti i uvijek presiječe svakodnevicu na koju smo navikli. Uvijek nas opominje da se ne približavamo objektu koji prijeti urušavanjem - naveo je te dodao kako im je kontejner obećan više puta, ali nikad nije stigao na adresu.

Danijel Paspalj rekao je da već 14 dana spava u automobilu, tako se i grije noću.

- Roditelji i brat spavaju ovdje preko noći. Uvjeti nisu primjereni za ljude, rekao je.

1/64
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar CountD
CountD
05:42 13.01.2021.

24sata je jucer isto o njima pisao. nisu dobili hranu a imaju dva sina jedan trpi bolove na nozi od povrede za vrijem potresa a drugi radio kao radiolog u austriji. taj jajan nije sposoban da doveze hranu. sve suu to clickbait clanci nista vise. ljudima je tesko da to je istina ali sve okolo je sve vise fakenews

DU
Deleted user
07:43 13.01.2021.

Kofer u ruke i pravac Irska!

BA
Barbasmora
07:24 13.01.2021.

Pa dobro sad...ne mogu svi dobit nove kucice! Turci, austrijanci, zlovenci, svrbi...nisu in dovoljno poslali! Sram bilo EU i Merkel!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije