Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstva najbližih
Povratak na članak

Obitelj gubi svoje osnovne funkcije, dom je postao najopasnije mjesto za život

Obitelj je temeljna jedinica društva koja je sve manje sigurna za svoje članove. Od početka godine u Hrvatskoj se dogodilo sedam ubojstava, od čega ih je pet počinjeno u krugu obitelji

Komentari 26

AR
aristotel
13:39 02.03.2019.

koliki kreten moraš bit da staviš ovakav naslov ...

VL
ST
Stormbringer
13:54 02.03.2019.

Koji faks je završilo ovo piskaralo da stavi ovakav naslov? Ma sigurno "filozofski".

VL
DU
Deleted user
14:09 02.03.2019.

Vi u večernjem ste propali slučaj.

VL
TO
Torpor
14:12 02.03.2019.

I treba vas tuziti. Govna podrivacka.

VL
ZA
zadar1
14:11 02.03.2019.

koje vi gluposti pisete!!!! lešinari!!!!

VL
JA
jaspers
14:16 02.03.2019.

Boze koje smece od clanka, nadrobili svakakvih polucinjenica da bi donijeli poluzakljucak. Obitelj je opasna po zivot, ma nemoj mi reci, ajmo ih ukinuti ali zato pomoci 'alternativnima' da budu sretniji. Sto reci uopce osim da je opce ludilo zahvatilo svijet...

VL
Avatar niwrad
niwrad
14:14 02.03.2019.

Obitelj je generalni pojam i znači zajednički život užeg kruga srodnika, pa ako je po logici naslova život sa srodnicima najopasniji onda ispada da je život na ulici, po institucijama ili u nekom izbjegličkom kampu sigurniji što je negacija elementarnee stvarnosti. Izgleda da se Večernji pridružio orkestriranom napadu na obitelj koji predvodi Soros, zapadne političke elite i njihove sluge maskirane u novinare i civilne udruge. Sad samo čekamo kad će tekst o blagodatima gej roditeljstva.

VL
TO
Tomisl
14:16 02.03.2019.

Mediji i njihova piskarala su neprijatelj Drzave i naroda !!!

VL
PE
peronja
14:15 02.03.2019.

glupog li naslova glupljeg novinara najglupljih novina.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:23 02.03.2019.

"dom je postao najopasnije mjesto za život" - kaže bolesni um.

VL
WE
weAreCro
14:15 02.03.2019.

Ovakvih slucaja je uvijek bilo i biti ce ih zbog psihicki nestabilnih pojedinaca koji nanose zlo svojim najblizima. Mi kao drustvo i institucije zaduzene za dobrobit obitelji trebaju od ovakvih slucaja uciti i truditi se da se u buducnosti sto manje ponavljaju isti slucajevi. To sto ova novinarka pise nema veze sa realnoscu jer naravno da “obitelj” ne gubi na znacenju i da nema sigurnejeg mjesta za odrastanje jednog djeteta od vlastite obitelji. Ne znam mozda autorica clanka iz vlastite obitelji vuce neke traume iz djetinjstva te samim time gleda sa dozom apatije na obitelj kao takvu.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
14:51 02.03.2019.

Vise vjeronauka u skolama i izvan skola i sve ce se to srediti...Amen!

VL
UJ
ujo41
14:25 02.03.2019.

a to je rezultat negiranja obitelji nasilno tjeranje na priznavanje nekakve naprednosti tolerancije uvjeravanje kako je sve nemoralno uspravno prava pedera, dobrodošle izbjeglice ,neprijatelji hrvatske postaju uzor dobivaju medijski.prostor i funkcije ,nekakve nakaze starlete ifuenceri postaju uzor ,negira se Bogg i učenje dobra,to su proizvodi naših političara i novinara koji plaću dobivaju od poznatih masona,sotonista,neprijatelja svega dobroga i svega tradicionalnog,uvjeravaju nas da smo nazadni jer kao smo nacionalisti i vjernici pa nazivi katoliban i slično,a kako onda mislite da će osnovna stanica ljudskog života-obitelj ostati zdrava...ali postoji još uvijek ono što se se danas zove malo stado iz kojeg će se razvijati pošteni ljudi.

VL
AS
ante_slavonac
14:32 02.03.2019.

pročitaš cijeli članak ,sve teorije vrlih stručnjaka i shvatiš,ne dao Bog da ti oni moraju pomagati ,naslov je itako glup,čovjek bi rekao ,huškački

VL
PE
PetiElement
15:07 02.03.2019.

Svaka čast Karenjinoj, ali rekla bih suprotno: Svaka sretna obitelj sretna je na svoj način, a svaka nesretna je nesretna po već poznatoj shemi.. ili je u pitanju alkohol, genetika.. u svakom slučaju bolest.. A prozivati instituciju obitelji kao takvu, za tragedije koje se, nažalost, događaju tu i tamo, je smiješno..ali i opasno.. moguće i kažnjivo? sloboda medija.. heh

VL
CH
chemica
14:50 02.03.2019.

Abnormalnih obitelji je uvijek bilo tako da se zna i koji su rizični faktori. U posljednjih nekoliko medijski popraćenih slučajeva, tu je obično bar jedan roditelj alkoholičar ili pak jednog roditelja ni nema. Psihopatija kao prevladavajuća dijagnoza. Upadne dijete uu pogrešno društvo kao okidač, i eto mrtvih. Naravno da su za sve, uvijek i neminovno, krivi isključivo roditelji i pogrešan odgoj. Većina tih nesretnika šta ih roditeljima zovu i nije znala za bolje, jer u pravilu i sami dolaze iz abnormalnih obitelji. Zlo se prenosi s koljena na koljeno. Banalno rečeno, pomanjkanje ljubavi i odgoja u djetinjstvu i odmah imaš kripla, potencijalno opasnog po ljudsko društvo kada odraste, a najviše po vlastitu obitelj. Svaka čast onome tko se izvuče i prekine takav generacijski lanac nasljeđivanja. Njega ne viđamo po Crnoj kronici. Takvim se ljudima treba diviti. Sve je bilo protiv njih, a oni pobijediše negativne izglede iz roditeljskog doma. Kad nam je već država nesposobna zaštititi ih.

VL
Avatar American_ninja
American_ninja
19:05 02.03.2019.

brišu se komentari i dijele kartoni, zato što se kaže nešto što je svakoj normalnoj osobi samo po sebi jasno

VL
DU
Deleted user
16:37 02.03.2019.

Obitelj je najjača valuta koja od pamtivijeka postoji kao takva, dom je najsigurnije mjesto, roditelji, braća, rođaci su imperativ u svakom pogledu. Ne dajte se zavesti, obrlatiti, omađijati ili sto god to bilo od strane tih dusebriznika koji vam serviraju primjere kojih je uvijek nažalost bilo i biti će, ali to su promili tamne strane ljudskoga roda.

VL
MI
Misko
14:28 02.03.2019.

Ove izjave Vladimira Grudena, kao i inače, osuđujuće i skandalozne. Sada su sve krive izvanbračne zajednice, štoviše ljudi koji ne sklapaju brakove ispada da su životinje. Njega odavno nije sram što priča gluposti, ali Vas bi kao medij itekako trebalo biti sram da takvom nekome dajete (toliku) medijsku pozornost.

VL
OK
okolo
16:37 02.03.2019.

kovhozi..sovhozi..partijske celije..zemunice ..bolja budućnost, samo za odlikaše, avangardu, poštenu inelegenciju obitelj je relikt prošlosti..jelte

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.