Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi hladni val

Obilan snijeg past će za vikend, jutra i do -15 Celzijevih stupnjeva

snijeg (1)
Goran Jakuš/Pixsell
13.12.2010.
u 17:37

Do petka je ponegdje moguće lepršanje snježnih pahulja, no za vikend ima naznaka da će pasti obilniji snijeg, najavio je Vakula

Nakon što je jučer snijeg zabijelio Pelješac, Korčulu i Mljet, noćas je našu zemlju zahvatio novi hladni val pa će se ovih dana jutarnje temperature zraka ponegdje spuštati do 15 Celzijevih stupnjeva ispod ništice.

Najhladnije će biti u gorskim područjima, osobito Lici i Gorskom kotaru, no ponegdje će i u nizinskim predjelima vladati za ovo doba godine neuobičajeno niske temperature.

Naime, od Zorana Vakule iz DHMZ-a doznajemo da su ovako niske temperature ipak primjerenije siječnju, kao što su i prošlotjedna južina te porast žive u termometrima bili neuobičajeni za prosinac.

>>Snijeg zameo Libanon, a u Minneapolisu srušio krov arene

Uz obalu se pak očekuju jutarnje temperature od -3 do 2, a na otocima do 4 Celzijeva stupnja, dok bi najviše dnevne temperature bile između -5 i 0, na Jadranu između 1 i 6 Celzijevih stupnjeva. Prema prognozi hladnoća se nastavlja i sljedećih dana.

Što se tiče oborina (ponajprije snijega), one sve do vikenda neće biti obilne.

– Do petka je ponegdje moguće lepršanje snježnih pahulja, no za vikend ima naznaka da će pasti obilniji snijeg – najavio je Vakula.

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
22:43 13.12.2010.

RE: 13.12.2010. u 22:32h pržun je napisao/la: BILO BI VRIJEME DA POČNU PADATI GLAVE ------------------------------------------------------------------------- Hehe to sam i mislio i odmah minusi. Evo tebi plus!

OB
-obrisani-
22:44 13.12.2010.

Padat će ne brini, strpi se.

GA
garfild58
08:04 15.12.2010.

Pa bolje da pada snijeg nego novac s neba,ionako nebi bio dostupan nama,nego samo tajkunima. Zato se ipak veselimo snjegu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije