Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna se ime poginulog

Obavit će se DNA analiza radi utvrđivanja identiteta

prometna nesreća
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/5
06.06.2014.
u 13:07

Ni nakon obavljene obdukcije još nije utvrđen identitet vozača koji je jučer smrtno nastradao na državnoj cesti D-5

Ni nakon obavljene obdukcije još nije utvrđen identitet vozača koji je jučer smrtno nastradao u prometnoj nezgodi između mjesta Omanovac i Badljevina na državnoj cesti D-5 Pakrac-Daruvar.

Nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka. Iz neutvrđenog razloga  jučer je oko 11,40 sati vozilom je prešao na suprotni kolnički trak prilikom čega je udario u teretno vozilo marke „Man“, daruvarskih registarskih oznaka kojemu je bilo pridodano priključno vozilo, a kojim je upravljao 38-godišnji vozač. Vozač teretnog vozila lakše je ozlijeđen.

- Kako bi se utvrdio identitet poginule osobe provest će se DNA analiza – kazala je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

>>U frontalnom sudaru s kamionom poginuo vozač Opel Vectre

Komentara 2

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
14:05 06.06.2014.

Nesposobna policija . Zar se ne nezna vlasnik Opela ? Ako nije vlasnik vozila poginuo . Onda je neko ko ga on poznaje. Ili je možda auto ukraden ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije