Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zaboravite na neradne nedjelje

Obavezno obavite kupnju na vrijeme: Evo kako će raditi trgovine za Oluju

trgovina
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/2
04.08.2023.
u 07:23

Treba uzeti u obzir da je u trgovinama na snazi novi radni režim za nedjelje

Ne zaboravite obaviti kupnju na vrijeme. Trgovine i šoping-centri neće raditi na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u subotu. Treba uzeti u obzir da je u trgovinama na snazi novi radni režim za nedjelje. Stoga, nemojte se iznenaditi kada krenete u nabavku pa naletite na zatvorena vrata. 

VEZANI ČLANCI: 

Donosimo popis radnog vremena trgovina i šoping centara. 

Prodavaonice Konzuma na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja neće raditi 5. kolovoza. Radno vrijeme vaše najbliže Konzum prodavaonice u nedjelju, 6.8.2023. pogledajte OVDJE.

Kaufland također neće raditi, a kao rade nedjeljom, možete doznati OVDJE. Radno vrijeme Plodina koje također u subotu neće raditi možete doznati OVDJE. U subotu neće raditi ni trgovine Lidla, Spara i Interspara. 

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnost (5. 8. 2023.) trgovine i usluge Arena Centra neće raditi. Neće raditi ni Avenue Mall, a što je otvoreno u trgovačkom centru, možete doznati OVDJE

City Center i Supernova također zatvaraju svoja vrata na Dan pobjede. 

Video: Doručak je najvažniji obrok u danu, no ove je namirnice ujutro bolje izbjegavati

 

Komentara 5

TO
tonimanero
11:21 04.08.2023.

sdragan: A sada su postali "građani Hrvatske" isto kao što ti upotrebljavaš "tisuće" da budeš "uvijerljiviji", hahaha... Ali kad su naoružani do zuba klali goloruke Hrvate, čiji su ono bili "građani?!"... Propalo vam je isplanirano naseljavanje na Kosovu i što sada,, da se "vratite" i da nastavite posao? Kaži tvojim Rusima da ne slave njihove pobijede te da se srame. Dobro ste vi prošli, bježali po dogovoru i ostali živi, a da je po "vašemu" završili bi svi kao u Škabrnji, Ovčari i Srebrenici.... Znaš što se.ro.njo, nisi vrijedan ni pi.šlj.ive minuse..

Avatar Čudomix
Čudomix
09:00 04.08.2023.

Čemu nabrajanje tko sve neće raditi za Oluju kad je zabranjeno svima.

SD
sdragan
08:03 04.08.2023.

Sramotno je slaviti progon 250 tisuća gradjana Hrvatske kao neku veliku pobjedu. Udrite sa minusima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije