Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Obami nitko neće zamjeriti što je započeo ovaj rat

ISIL-ovci su stari Assadovi neprijatelji tako da su se na istoj strani našli sirijski režim, Amerika, Iran, pa čak i Rusija

Komentari 1

Avatar bosanac1951
bosanac1951
16:07 10.08.2014.

ISIL-ovci su stari Assadovi neprijatelji tako da su se na istoj strani našli sirijski režim, Amerika, Iran, pa čak i Rusija......Obama je dobro razmislio i krenuo na ISIL..Zašto nije krenuo prije...zato što nisu bili ugroženi američki interesi. ISIL opasno napreduje prema Erbilu (drugi po veličini grad u Iraku)...Tamo su mnoge svjetske tvrtke (pa i američke), tu su razne organizacije UNa i manji dio vojnih snaga USA...S druge strane pak rusi prodaju oružje Iraku, dakle svako ima svoj interes.Kako će se sada ISIL ponašati ostaje nam da vidimo....Netko im uskoro mora stati na rep inače i dalje će bez potrebe stradati nevini civili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.