Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka postala viralna

Obama ovim potezom razljutio naciju: 'Spustite tu kavu!'

Obamino salutiranje s kavom
Foto: Instragram
1/3
24.09.2014.
u 07:52

– Gospodine predsjedniče, spustite tu šalicu s kavom – jedan je od komentara na Twitteru

Američki predsjednik Barack Obama našao se pod kritikama jer je, izlazeći iz helikoptera u New Yorku, marincima salutirao s kavom u ruci. Obaminu snimku na putu prema UN-u objavila je Bijela kuća na svom Instagram profilu, a nije dugo trebalo da se sporni detalj proširi društvenim mrežama.

– Upravo sam vidjela salutiranje s kavom. Gospodine predsjedniče, spustite tu kavu – jedan je od komentara na Twitteru s hashtagom #lattesalute.

– Kad pokušavaš voditi koaliciju, pokaži svijetu da poštuješ vojsku. Ovo nije samo utorak, ovo je jutro nakon rata – mišljenje je druge tviterašice.

Video su komentirali i iz Nacionalnog odbora Republikanske stranke. – Ovo bi mogao biti najapsurdniji video predsjednika Obame koji smo vidjeli – poručili su.

>> 'Učinit ćemo sve što je potrebno kako bismo napali teroriste'

Komentara 11

ZO
zokysk82
09:07 24.09.2014.

zanimljivo da nitko nije rekao da se bez kape na pozdravlja rukom,vec stavom "pozor"..ali bitno da ekipa koja nije prosla vojsku komentira

Avatar žič
žič
12:05 24.09.2014.

nepristojno u svakom slućaju,frajer je štel biti cool.......

Avatar Lutkica
Lutkica
15:39 24.09.2014.

koja glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije