Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU ŠTAKORI
Povratak na članak

Obama je muslimanski terorist, gangster, bandit i gay

U Grand Junctionu u Coloradu osvanuo je blago rečeno neumjeren politički jumbo-plakat rađen po specifikacijama za anonimnog naručitelja; na plakatu su sve moguće optužbe protiv Baracka Obame, ma koliko bile čak i međusobno suprotstavljene.

Komentari 15

OB
-obrisani-
19:40 15.10.2010.

Dobro, nije fulao za Sorosa i UN. Obama se sam okružio Sorosevim prijateljima.

VL
OB
-obrisani-
10:43 16.10.2010.

Americki sistem je temeljen tko vise ugrabi na mapi za Ameriku je veci Amerikanac.

VL
KA
karlovcankica
15:11 15.10.2010.

hahaha..sto drugo nego se na to nasmijati, tako nesto moze samo bolesno bice naruciti, a jos bolesnije bice nacrtati..bolesni republikanci.

VL
NA
nacionalnifront
15:25 15.10.2010.

Crni musliman i peder kojega plačaju židovske terorističke organizacije. Zdravi dio amerike tj srednja klasa, radni i pošteni narod, koji zarađuje svoje plaće pošteno i teško napokon su se osvjestili i prepoznali zlo koje dolazi od liberalnog smeća koji se propagira kroz židovske medije. pederizam i dekadencija je čisti produkt židovskog plana porobljavanja zapadne civilizacije, ali malo su se precijenili. Gotovi su. Patriotizam i prave vrijednosti dobijaju sve veću podršku u Američkom narodu, a dekadentni pedersko liberalni kružoci su samo sebe razotkrili

VL
TO
tommybahama
16:06 15.10.2010.

@nacionalnifront Malo si se precijenio jer pederizam je zdrav i ziv u velikim kolicinama u republikanskoj partiji, sjeti se samo svih skandala u zadnjih par godina i koliki su republikanaci nadjeni sa hlacama dolje. Sto se tice dekadencije sjeti se se samo oholosti i pohlepe bivse BUSEVE vladavine koji su nas bacili u ovu recesiju sa svojim bahatim ponasanjem i Cheney-eve izjave da \"Deficit doesn\'t matter\". Koliko je samo love oprano u Iraku i Afganistanu i otislo u djepove Haliburton-a (Cheney). A sto se tice srednje americke klase, ne nisu se osvijestili jer sve ove gluposti koje guraju sa Tea party su placene debelo od nekolicine zidovskih burzuja koji vladaju Amerikom i u cilju im je da dovedu republikance natrag na vlast koji im vise titraju i rade po volji za njhove interese. Znaci po tvom bi opet morali glasati za istu partiju koja nas je gurnula u ponor. To mi ne zvuci nikako drugacije nego kao Russian rulet. Inace vrlo karakteristicno za republikance je da nemaju respekt za nista, i ovaj plakat samo pokazuje na kojem su primitivnom nivou.

VL
NA
nacionalnifront
17:11 15.10.2010.

@tommybahama Imaš potpuno pravo da treba očistiti republikance od pederastije i utjecaja židovskih buržuja koji su i proširili nemoral i dekadenciju unutar Američke nacije. To im je osnovni cilj da unište srednju klasu i da sve nenormalno prikažu normalnim ii da se ismijavaju pravim vrijednostima kao što su poštenje, patriotizam, obitelj, zajedništvo, vjera, istonoljubivost i sloboda.

VL
OB
-obrisani-
17:24 15.10.2010.

Ovaj plakat mi izgleda kao da ga je pojedini komentator sa ovih komentara napravio ! A možda i grupa njih!

VL
DU
Deleted user
18:26 15.10.2010.

neumjeren jelda, americki pusikurovici..a da je izasla slika nekog srbijanskog politicara, nebi vambila neumjerena vi pisete o \"neumjerenosti\" a neki dan vam ovdje stoka novinarska pise o predsjedniku jedne suverene drzave (iran) \"lajavac\" mrs stokojedna

VL
Avatar Časna seka
Časna seka
23:15 15.10.2010.

Uz toliko mana, dobro da nije još u HSP-u.

VL
OB
-obrisani-
16:26 16.10.2010.

SVI SU ŠTAKORI Obama je muslimanski terorist, gangster, bandit i gay ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ovo kao da je napisala (prepisala) Tajna ... ha ha ha ...

VL
OB
-obrisani-
21:14 16.10.2010.

15.10.2010. u 23:15h Časna seka je napisao/la: Uz toliko mana, dobro da nije još u HSP-u. ----------------------- Hehehe! Seko pa ... zaljubit ću se u tebe! Moj favorit komentar!

VL
RI
Riznica
09:24 17.10.2010.

Imaju oni kazu neko pravo govora, mogu da pljuju i da dzubre do mile volje .. Nacrtaj nesto tako o cionistima ili reci , ima da ti se ugasi karijera...Pitajte Mel Gibsona on najbolje zna !\"

VL
OB
-obrisani-
12:50 17.10.2010.

17.10.2010. u 09:24h Riznica je napisao/la: Imaju oni kazu neko pravo govora, mogu da pljuju i da dzubre do mile volje .. Nacrtaj nesto tako o cionistima ili reci , ima da ti se ugasi karijera...Pitajte Mel Gibsona on najboljee zna !\" --------------------------------------- Misliš na onog ludjaka koji mlati ženu?

VL
B6
Booyaka 619
17:26 17.10.2010.

Skidam im kapu do zemlje ukoliko desnica u SAD-u uspije ostvariti svoje naume o ukidanju navedenih agencija... To bi bio povratak \'korijenima\', tj. stavovima iz Deklaracijie o neovisnosti...

VL
OB
-obrisani-
04:09 18.10.2010.

Vama u Hrvatskoj bi trebali biti jasno da u USA ima mnogo manje CENZURE nego u domovini......Sto mi sve nisu izbrisali na VL........Nevjerovatno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.