Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINIŠA VARGA:

'O smjeni mora odlučiti premijer, svojih principa se moram držati'

Siniša Varga
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
15.10.2014.
u 20:56

Varga je rekao da ne kani mijenjati zakon ili mjeru koje smatra dobrima

- Ako se odluči da se dolazi do bilo kakve smjene u Vladi to nije do mene niti do potpredsjednika Vlade, to mora odlučiti premijer - komentirao je u intervjuu za Novu TV ministar zdravlja Siniša Varga mogućnost svoje smjene zbog neslaganja oko izdvajanja HZZO-a iz državne riznice, za koje se Varga zalaže.

Varga je rekao da ne kani mijenjati zakon ili mjeru koje smatra dobrima te je poručio da se svojih principa mora držati.

- Sutra nam predstoje razgovori na razini potpredsjednika Vlade Grčića, potpredsjednice Milanke Opačić, ministra financija Lalovca i mene da jednom za svagda raščistimo što znači primjena važećeg zakona koji važi od 1. srpnja 2013. godine i izlazak iz riznice od 1.1. 2015. godine - rekao je Varga.

>> Varga nudi milijardu kuna uštede da ode iz riznice

>> Varga i Lalovac sutra o izlasku HZZO-a iz riznice

Komentara 5

NI
nicolatesla
22:33 15.10.2014.

Sta hoce ovaj, privatizirati zdratstvo, opljackati milione gradjana. Mi imamo najvece pljackarose na planeti, oni ne kradu sitnice, samo tamo gdje mogu udriti po masi i nacionalnom bogatstvu, da odmah odjenom opljackaju tonu milijardi. Odmah to na Goli goniti, masonske sluge. Masoni rade s masama, pljackaju krupni kapital, vode narode u duznicko ropstvo, naplacuju im zrak sto udisu, kriminalci. Bog je podario planetu ljudima gratis, a ovi zlocinci su podijelili ljude na stoku za izrabljivanje, i sebe njihove vlasnike. To treba istrijebiti sa planete Zemlje, ovi su najvece zlo na kugli.

DU
Deleted user
08:27 16.10.2014.

nemojte se brinuti... dolazi MMF. Privatizirati će se svaka javna zgrada, svaka kap vode. Nažalost tko god bude bio na vlasti neće nam pomoći, vanjski dug će doći po svoje. Onda neće biti vremena za referendume, štrajkove i naklapanja. Caknut će ispred naših očiju sve.

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
21:09 15.10.2014.

...principa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije