Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Nožem ubo 17-godišnjaka jer ga nije pustio na zabavu

nož
Agencije
16.05.2011.
u 16:01

Napadač je maloljentika ubo jer ga nije htio pustiti na zabavu. Kasnije je priznao da je odgovoran za pokušaj vršnjakova ubojstva

Nožem u trbuh ubo je 17-godišnjaka iz Antunovca njegov vršnjak iz Osijeka zato što ga, kako neslužbeno doznajemo, nije pustio na rođendansku proslavu. Mladić je teško ozlijeđen, a napad je okarakteriziran kao pokušaj ubojstva. Mladić je stajao na vratima boćarskog doma u Osijeku u noći na subotu i imao je zadatak ne puštati na zabavu nepozvane goste. Međutim, na vrata mu je oko 4.40 sati stiglo nekoliko osoba koje nisu imale poziv za zabavu. Mladić im je rekao da ne mogu ući unutra, no oni se nisu dali otjerati. Jedan je od njih tada izvukao nož i nasrnuo na mladića na ulazu.

– Fizički se sukobilo više osoba, a pritom je 17-godišnjak s osječkoga područja uboden nožem te porezan po koljenu i šaci – priopćila je Vesna Žnidarić Bolarić, policijska službenica za odnose s javnošću PU osječko-baranjske.

Ozlijeđeni je maloljetnik hitno prevezen u Kliničku bolnicu Osijek, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, odnosno oštećenje jetre. Napadač je poslije priznao da je odgovoran za pokušaj vršnjakova ubojstva.

Ključne riječi

Komentara 18

KR
krenica
16:42 16.05.2011.

Malog praščića u prdekanu na malo duži rok a pridružit mu i oca ako već nije tamo.

SA
sargu123
17:13 16.05.2011.

U zatvor s njim DOŽIVOTNO ! Za primjer ostalima !

IV
ivor
16:24 16.05.2011.

Kakvo je naše pravosuđe, ovaj koji je pokušao ubiti ići će u Švicarsku na školovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije