Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u hdz-u

'Novo vodstvo HDZ-a mora iznjedriti novog predsjednika RH'

prgomet, kujundzic (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/3
15.05.2012.
u 22:20

Na pitanje zašto bi baš za njega trebalo glasati Kujundžić je odgovorio da govori istinu te da nije bio sluga Mesiću ili Sanaderu.

Nije važno tko će pobjediti. Međutim, novo vodstvo HDZ-a mora vratiti nadu i ponos, iznjedriti novog hrvatskog predsjednika i pobjediti na parlamentarnim izborima. Pozivam izaslanike da na Saboru stranke glasaju po svojoj savjesti, a ne po naputku lokalnih 'šerifa'. Neka svatko od nas preuzme odgovornost. Svi želimo snažan ponosan i pošten HDZ - rekao je kandidat za predsjednika HDZ- a Milan Kujundžić izaslanicima u Karlovcu, kojima je zajedno s Dragom Prgometom predstavio svoj program.

Na pitanje zašto bi baš za njega trebalo glasati odgovorio je da govori istinu te da nije bio sluga Mesiću ili Sanaderu.

Prgomet je poručio da vjeruje kako nitko od prisutnih ne osjeća osobnu odgovornost kada se govori o izdaji nacionalnih interesa, Fimi mediji i drugim HDZ-ovim aferama, ali da su sigurno svi pogođeni time. Rekao je da su potrebne promjene, ali se neće dogoditi same od sebe.

Komentara 16

D2
destroyer 2
22:26 15.05.2012.

Čovjek koji je valjao njemačkom i američkom zdravstvu sigurno neće valjati hrvatskim biračima. Hrvatski birači nemaju mozga dokaz je 20 godina demokracije.

OB
-obrisani-
23:36 15.05.2012.

Novo vrijeme, novi ljudi! Dvojac Kujundžić - Prgomet je dobitna kombinacija za HDZ u ovom povijesnom trenutku. Samo novi i sposobni ljudi koji nisu sudjelovali u dosadašnjem masakru HDZ-a mogu reformirati ovu stranku.

Avatar madcap
madcap
22:26 15.05.2012.

Ova dvojica nemaju nikakve šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije