Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESKALACIJA SUKOBA MEĐU UMIROVLJENIM GENERALIMA

Novi zbjeg iz Generalskog zbora, otišlo još pet časnika. Rojs najavljuje odlazak još desetak

01.02.2024.
u 21:25

Mi smo udruga, članovi su dragovoljno došli pa mogu i dragovoljno otići – kratko je kazao predsjednik zbora Marinko Krešić. Ljubo Ćesić Rojs već je prije izbačen

Komentara 42

LU
Ludwik
21:45 01.02.2024.

Nakon onih dokaza koje je Ljubo Mesić Rojs iznio protiv svog kuma u Bujici, u svakoj pravnoj državi Marinko bi završio u pržunu. Generalski zbor profilira se kao udruga kriminalaca i jugooficira.

DU
Deleted user
22:07 01.02.2024.

Pola od tih generala nije zaslužilo ni čin pozornika. Trebalo bi napraviti jednu reviziju ratnih puteva ti likova.

RA
Raptor
22:57 01.02.2024.

U Generalskom zboru zaista ima svašta. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako je npr.. predsjednik Generalskog zbora od poručnika postao general, kojom brzinom i po kojim kriterijima. Kojim je to on postrojbama zapovijedao? A posebno bi bilo zanimljivo istražiti kako jee stekao fakultetsku diplomu privatnog sveučilišta iz Banja Luke, što mu je bilo potrebno da postane general. To je javna tajna, a institucije ništa ne poduzimaju. Sve smo vrijednosti devastirali. Pa čak i najviši časnički čin, čin generala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije