Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mike Pence
Povratak na članak

Novi udarac za Trumpa: Bivši lojalni suradnik neće ga podržati na izborima

"Nikoga ne bi trebalo iznenaditi to što ove godine neću podržati Donalda Trumpa", izjavio je Pence za Fox News.

Komentari 4

NE
Nemanadimak
12:54 16.03.2024.

Zar novinari i lijevi list uistinu misle kako ovakav clanak steti Trumpu? Jos ako je to u Hrvatskoj onda ima smisla i jasno mi je ali ovako uopce mi nije jasno zasto se makar inozemne vijeseti ne mogu izvjestavati objektivno!

VL
GO
goran2hr
10:14 16.03.2024.

Nije Pence uskratio Trumpu potporu sada, nego mu zapravo potpora nije bio nikada. I bolje ovako, da je na vrijeme diskvalificirao samog sebe, nego da ga je takvog nelojalnog Trump stavio na neku funkciju. Što se Trumpa tiče, jedna krtica manje. Nije to nikakav "novi udarac", nego nešto dobro.

VL
SE
Serengeti
10:04 16.03.2024.

To je novi udarac za Trumpa sugerira naslov, a u tekstu piše da ga je izdao još prije 3 godine. Naslov opet ne odgovara sadržaju članka što se često vidi na člancima o Putinu, a evo sada I ovdje. Eto sada i znamo iz kojeg tabora SAD-a nam dolaze sve ove vijesti i naslovi.

VL
Avatar redington
redington
01:03 16.03.2024.

Pazi kada će ga Trampovi birači, svi do jednog poslušati!!!😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.