Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO PODJELE
Povratak na članak

Novi problemi u SDP-u Vukovarsko-srijemske županije: 'Ovo više ovako ne ide'

Nove podjele nastale su zbog slaganja liste za Skupštinu Vukovarsko – srijemske županije

Komentari 6

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
03:59 19.04.2021.

zna plenki šta radi sklonio je milanovića i napravio raspad spd. grbin proba novim članovima ali to neće ići dok milanović nepeuzme stranku ali za 4 god.otići će u pojest jačaju druge stranke.

VL
MA
MarasG
05:35 19.04.2021.

Cilj te podvale je dobiti glasove od pripadnika najvece nacionalne manjine i uvuci ih sto vise u gradsku skupstinu a sve na stetu Hrvata .Prozirno .jadno i iznad svega odvratno od strane grbina i gace.

VL
MA
MarasG
05:28 19.04.2021.

Uvjeren sam da je tih deset iz okolnih sela poput negoslavaca,bobote,savulje,vere,... i isto tako uvjeren sam da su svi redom pripadnici najvece naci-manjine.Biljana gaca uz blagosov druga grbina radi svoj posao.

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
22:27 18.04.2021.

Partija jede svoju djecu. Korumpirani banditi koji su uveli ćirilicu u Vukovar više nisu potrebni centrali.

VL
IV
ivanasertic4
23:42 18.04.2021.

pa normalno kad im ona grbinova lezbijka stavlja svoje ljude na listu... nije to zagreb, to je jedna konzervativna sredina i nemoš takvu tamo staviti i očekivat podršku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.