Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO MORH
Povratak na članak

Novi problemi s drogom u vojsci: Slijede prekršajne i kaznene prijave

Vojna policija provela 27 nadzora među pripadnicima Oružanih snaga koji su sudjelovali u izvanrednim događajima izvan službe te je kod troje utvrđena prisutnost droge.

Komentari 1

Avatar SileZla
SileZla
21:42 20.08.2022.

Slažem se s ovim kontrolama i mislim da bi ih trebalo provoditi i u svim drugim državnim službama. Volio bi znati kako su u vojsci ove kontrole počele i zašto se nastavljaju, a koliko znam nitko nikad nije došao testirati službenike nekog ministartva jesu li drogirani ili pijani na radnom mjestu. Ovako ispada da je netko uzeo na zub MORH. Inače, ovo je tipično za Hrvatsku. Netko se nečega sjeti i onda je to hit, to se tamo kontrolira, nikad prije ni poslije se neće kontrolirati. Slično je bivša ministrica prosvjete (Blaženka Divjak) imala fiksaciju na lažne diplome profesora. To se u prosvjeti do kraja iskontroliralo, ali nijedno drugo ministarsvo nije pokrenulo sličnu akciju do danas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.