Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo zdravstva traži očitovanje
Povratak na članak

Novi predsjednik Upravnog vijeća KB Dubrava: 'Nedostatak struje nije narušio stanje bolesnika'

Rekao je da je jučer, pri nestanku struje, pet respiratora ostalo bez struje, ali je dodao da "niti u jednom trenutku život bolesnika, odnosno njihovo zdravstveno stanje nije bilo ugroženo".

Komentari 4

AD
admzaq
16:34 02.11.2020.

Treba ih pitati što će sada biti sa silnim ljudima koji su čekali mjesecima, pa i godinama da dođu na red na dijagnostiku/pregled, a sada opet neće biti ništa od toga. Totalni kaos u zdravstvu. Onaj Kujundžić je još bio i premija za ovog demagoga od Beroša.

VL
PE
perolero23
21:04 02.11.2020.

Jesu li ikad culi za agregat?

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
18:11 02.11.2020.

Zdravsveno osoblje ja odmah po nestanku struje,doslo nabrzinu,i pokrenuli respiratore,jer oni i na kurblu se mogu upaliti i pokrenuti.

VL
IV
ivanjoksimovic
17:18 02.11.2020.

Da, da. Zato je danas 36 ljudi dalo zivot. Koliko od tih 36 je bilo smesteno u Dubravi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.