Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski SDP
Povratak na članak

Novi mandat Jurjeviću opomena je Milanoviću

Dio je splitskih esdepeovaca Ostojiću okrenuo leđa baš kao i u vrijeme lokalnih izbora kada se velik dio članstva stranke poprilično otvoreno stavio na Kerumovu stranu.

Komentari 15

NE
neni
23:05 01.03.2010.

A kaj ovi gore slave...jel\' možda HR izašla iz krize a ja to još nisam čula!

VL
IN
Internet.
16:20 01.03.2010.

Pa koliki je pak kreten taj Ostojić kada ga može pobijediti jedan neviđeni kreten kakav je Jurjević ? A najbolja izjava tog idiota je da je taj ološ od partije najdemokratskija \"stranka\" u Hrvatskoj.

VL
BS
bstrabi2
15:50 02.03.2010.

Koga opće briga tko je u Splitu glavni u SDP-u.I Ostojić i Jurjević su isti spletkaroši.I zato večernji imate pametnijeg ćlanka od ove dvojce.Šta nas briga tko vodi komonistićku bagru u Splitu....

VL
OB
-obrisani-
17:03 02.03.2010.

..splicó,..pa Kerum ima $oldi,..a Esdipi-komunjyisti imaju samo- Ideje , kako bi stukli tudje $olde...!!..ti se necíni ??

VL
MU
Mućanin
11:36 01.03.2010.

O \"najdemokratskom strankom\" dalo bi se raspravljati!!!

VL
MA
malirvat
11:56 01.03.2010.

kako je Hrvatsko pamćenje kratko?A di je pjevač pjesme \"po šumama i gorama\" ili koje već,Takvi su sad najveći europejci.Bože me sačuvaj od takve \"demokratije\".Saamo da znaš DRuže Baja da ima i onih koji nisu zaboravili suzu u oku na saq ovčara i kablara..

VL
OB
-obrisani-
13:50 01.03.2010.

nastavljam na niže komentare i druge pjesme od jugoslavenske himne, kada je bratija na čelu sa bajom još 91, kada smo bili debelo u ratu slavila ondašnji dan republike u Domu JNA ili kako li tu palaču danas zovu. Ako je on europejac, onda ta Europa nema budućnosti...

VL
OB
-obrisani-
16:19 01.03.2010.

eko,..Milicajac izgubija,..a ipak je posta séf...drukera...

VL
OB
-obrisani-
05:48 02.03.2010.

Po onome sto sam vidio na TV,izgleda da je gospodin Milicajac obolio ili boluje od tzv.Sanaderovog sindroma koji je nama laicima poznat po imenu AROGANCIJA. Ostojicu pazi da ne postanes(kao i Jovanovic) uteg koji ce potopiti Milacetove nade da postane Premijer jer u tom slucaju \"jao si ga tebi\". Milance poput Staljina ne radi \"cistke\" on jednostavno \"unistava\". Bandic vam sluzi kao primjer.

VL
BA
baš
12:40 02.03.2010.

Relitete uvijek valja uvažiti, sviđali se oni nama ili ne. Ostalo je trošak vremena, novca, i sl.

VL
GA
gala
13:21 02.03.2010.

edjeljni poraz Ranka Ostojića od Marina Jurjevića za šefa splitskog SDP-a de facto je poraz Zorana Milanovića. Unatoč faktografskim podacima koji potvrđuju kako je od 2007. izgubio sve izbore na kojima je sudjelovao (parlamentarne, za splitskog gradonačelnika i sada za predsjednika SDP-a Splita), Ostojić je glavni Milanovićev kadar, i da SDP dođe na vlast, imao bi važnu ulogu u državnoj vlasti. Pobijedi li Željka Antunović u Zagrebu, a ima velike izglede protiv politički i profesionalno bezličnog Milanovićeva kandidata Ive Jelušića, SDP će u dva najveća grada kontrolirati ljudi koji su protivnici Zorana Milanovića. To ne znači kako u SDP-u treba očekivati raskol, ali u tom slučaju bitno će ojačati pozicija grupacije koja je kritična prema Zoranu Milanoviću i Ivi Josipoviću.

VL
DU
Deleted user
13:25 02.03.2010.

to što se između \"drugova\" i \"drugarica\" unutar SDP-a događa neka bude njihova briga i njihova odgovornost, ali strah me je kada gledam taj i takav SDP. Iskreno na Saborskim sjednicama i prepucavanjima dobro zbore, ali nisam siguran da bi tu svoju istu ideju podržali i proveli da su na vlasti. Sjetimo se da je Linić bio glavni strateg Račanove gospodarske politike i glavni razlog Pada Koalicije SDP-a, sjetimo se druga Vidovića, koji danas malo skrušenije dobro zbori ali u isto vrijeme na vlasti ponašao se kao ZADNJI MAFIJAŠ! Tako dolazimo i do Splitskoga SDP-a, drug Jurjević je lajav i skresat će ti u lice što te ide ali istovremeno Ostojić previsoko puše. Što se SDP-a tiće mislim da je neophodna još jedna temeljitija čistka od Bandićevog kadra zasad prikrivenog ...

VL
OB
-obrisani-
14:41 02.03.2010.

Jurjević je LEGENDA!

VL
OB
-obrisani-
16:22 02.03.2010.

..a i ovi komunjyisti su si svasta -umislili......, nikad pameti..!!

VL
OB
-obrisani-
16:49 02.03.2010.

Ima i zašto Kerum biti zadovoljan, jer ovime je splitski SDP napravio političko samoubojstvo. Vidjet ćemo kuda će ih Jurjević, Radojković i njihova tiha koalicija s Kerumom dovesti. Osobno, govorim kao simpatizer SDP-a, splitski SDP može potpuno zaboraviti na moj glas. Čestitam na izboru SDP-ovci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.