Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obljetnica

Novi logo kao dar za 75. Supermanov rođendan

superman
DC Comics
31.05.2013.
u 16:50

DC Comics cijele će godine obilježavati Supermanov 75. rođendan. Vrhunac je novi film “Čovjek od čelika”

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih superjunaka – Superman ove godine slavi svoj 75. rođendan. Tim povodom DC Comics odlučio mu je dati novi logo, plavu siluetu s bijelim znakom “S” na prsima i oznakom 75 godina.

Iako će vrhunac proslave Supermanova rođendana biti sredinom godine kada će premijerno biti prikazan najnoviji film o posljednjem sinu Kriptona pod nazivom “Čovjek od čelika” te objavljena serija kultnih stripova od prvog broja do danas, DC Entertainment i Warner Bros odlučili su različitim manifestacijama tijekom cijele godine obilježiti ovaj jubilej.

Supermana su stvorili Jerry Siegel i Joe Shuster, a prvi strip o superjunaku u plavom odijelu s crvenim plaštom i znakom “S” na prsima objavljen je u magazinu “Action Comics 1” koji je izašao u Sjedinjenim Američkim Državama u lipnju 1938.

>> Superman daje otkaz u The Daily Planetu i postaje bloger

>> Stana Katić posudila glas Lois Lane u “Supermanu”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije