Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplicitna snimka

Novi detalji skandala koji trese srpsku policiju: Policajka se bavila elitnom prostitucijom, bila je sigurna da je neće uhititi

Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL
27.11.2022.
u 09:12

Djevojke su se navodno družile s brojim poznatim osobama i natjecateljima realityja, a radile su u paru i jedna drugoj prebacivale klijente. Navode i kako je policajka bila sigurna da je kolege neće uhititi, a nije sumnjala ni da je istražuju zbog dojave da se bavi još jednim poslom.

Prometna policajka i njezina poznanica uhićene su u Srbiji pod optužbom da su se bavile prostitucijom nakon što se pojavila eksplicitna  snimka na kojoj je oralno zadovoljavala kolegu u toaletu policijske postaje, a tamošnji mediji donose nove detalje skandala.

Kako prenosi Kurir, policajka se bavila elitnom prostitucijom te je zarađivala i do 1000 eura za noć. Privedena je na radnom mjestu kada su joj rekli da skine uniformu i da se presvuče. Stavili su joj lisice te je odvedena sucu za prekršaje.

Djevojke su se navodno družile s brojim poznatim osobama i natjecateljima realityja, a radile su u paru i jedna drugoj prebacivale klijente. Navode i kako je policajka bila sigurna da je kolege neće uhititi, a nije sumnjala ni da je istražuju zbog dojave da se bavi još jednim poslom. Dodaju i kako je kolegu iz MUP-a varala s drugim kolegom iz jedne policijske postaje, a upravo je on napravio eksplicitnu snimku.

Policajka je dečku navodno govorila da ima dodatan posao koji je odlično plaćen, a tvrdila je da čisti stanove u jednom elitnom kompleksu u Beogradu. Kako bi bila uvjerljiva, nosila je čak kante i krpe, no dečko, ali ni ljubavnik nisu znali da se bavi prostitucijom.

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
15:30 27.11.2022.

Etidi u irt edzip eniretam i iv i išav ednebrs.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije