Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA NA MARKOVOM TRGU

Novi detalji o prijetnji premijeru i članovima Vlade: Došla je iz inozemstva

Zagreb: Interventna policija ispred zgrade Vlade zbog prijetnji Plenkoviću i drugim članovima Vlade
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
12.05.2023.
u 21:10

Riječ je muškarcu koji je poziv uputilo iz inozemstva, a to otežava rad policiji

Banski dvori su pod pojačanim osiguranjem nakon što je upućena prijetnja premijeru Andreju Plenkoviću i članovima Vlade. MUP je objavio ranije kako su prijetnju zaprimili u jutarnjim satima te da su rasporedili dodatne policijske snage na Markov trg. 

- Počinitelj još nije pronađen i to neće biti lako. Riječ je muškarcu koji je poziv uputilo iz inozemstva, a to otežava rad policiji. Premijer i članovi Vlade danas su normalno odradili sva događanja, premijer je bio u Dubrovniku, a potom je otišao u Obrovac. Današnji dan završava u Zadru. Što se tiče osiguranja, barem onog vidljivog, neće se pojačavati, kako premijeru, tako ni drugim članovima Vlade. Kad se istraži i ako se uspije otkriti pozadina, eventualno će se ići i s pojačanjem osiguranja - izvijestila je za Danas njihova reporterka. 

Interventna policija od jutra je na Markovom trgu, ograda i kućica su od 2020. od slučaja Danijela Bezuka koji je tada pucao po zgradi Vlade. Otada nitko nema pristup Markovom trgu, osim onih s posebnom dozvolom i onih koji us se ranije najavili.

VIDEO Postrojba interventne policije ispred Vlade: Plenković i ostali članovi jutros su dobili prijetnju

Komentara 13

ZW
zweistein
08:54 13.05.2023.

poruka svim mentalnim yugovićima.... ovo je trg SVETOG marka

BA
Barba56
15:26 13.05.2023.

Jel to isao punici u Dubrovnik ?

DU
Deleted user
19:32 13.05.2023.

Meni se čini da plenki riskira 4000 € za lažne vijesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije