Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOLA PSIHIJATRICU

Novi detalji mučnog incidenta u Virovitici: Pacijentica je planirala napad, nosila je rukavice?

Psihijatrica Elvira Koić koju je nožem napala pacijentica  - ARHIVA
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
31.01.2023.
u 21:27

Pacijentica koja je u ordinaciji napala psihijatricu je prema neslužbenim informacijama tijekom napada nosila rukavice i čin unaprijed isplanirala. Žrtva je izvan životne opasnosti, ali psihički slomljena

Psihijatrica Elvira Koić (58) ozlijeđena u napadu kada je 20-ak puta ubola po glavi, licu, leđima i rukama, danas je prebačena u KB Dubrava. Prema pisanju danas.hr 37-godišnja napadačica je svoj čin unaprijed isplanirala i prlikom napada nosila rukavice. Predstojnik Klinike za kirurgiju KB Dubrava dr. Toni Kolak komentirao je njeno stanje: "Ima više ubodnih rana po licu, leđima, glavi, rukama. Izvan je životne opasnosti, psihički je slomljena, ima ozljedu ruke koju mora pregledati plastični kirurg. Vjerojatno je to ozljeda živca. Ona je šokirana, iznenađena i deprimirana." U KB Dubrava mora na pregled ruke kod plastičnog kirurga jer joj je vjerojatno ozlijeđen živac.

Virovitička gimnazija Petra Preradovića Virovitica potvrdila je da je osoba koja je počinila napad njihova djelatnica. Izrazili su žaljenje zbog napada: "Izuzetno nam je žao zbog nemilog događaja, koji nas je sve duboko potresao. Nadamo se što skorijem oporavku napadnute liječnice. Trenutno je policijska istraga u tijeku te iz tog razloga ne možemo dati opširniju izjavu." U školskom sindikatu Preporod kažu da takva osoba ne bi trebala raditi u školi.

Podsjetimo, psihijatricu je u subotu popodne u njenoj ordinaciji u Virovitici napala 37-godišnja pacijentica i ubola je nožem.Liječnica je potom prevezena u Opću bolnicu Virovitica i operirana iste večeri, a pacijentica je uhićena. Imala je višestruke ubode gotovo po cijelome tijelu, no uglavnom je riječ o površinskim ozljedama. Prema neslužbenim saznanjima napad pacijentice na psihijatricu trajao je čak pola sata, a policiju su pozvali susjedi koji su čuli da se nešto događa. Iako je subota popodne, liječnica je radila u svojoj privatnoj praksi.

>> VIDEO: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom kod mjesta Pisak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije