Nove Michelinove zvjezdice tek u drugoj polovici godine
Chef Srdoč: Šteta zbog odgode, za posao je dobro kad zvjezdice stignu prije sezone
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Radim ovaj posao i znam da se u 99% HR restorana improvizira i po našem običaju da kad se dobije "informacija" onda kratkoročno se ide kao na viši nivo. Birokracija je prepreka da naši restorani imaju neku slobodu u radu jer će doći neki inspektor sa kamenjara kojeg je rođo zaposlio jer je u HDZ i takav ti radi pravila igre a u svom životu je probao samo ćevape.