Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 7°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • LIVADIĆ:

    Tekst je šupalj što me čini tužnim jer novinarku Radmilu znam godinama. Pod broj jedan , Michelin godinama znao preskočiti i važnije i veće Zemlje od Hrvatske zbog nekih svojih ekonomskih kriza kao Austrija koje dvije godine nije bilo. Pa ... prikaži još! nikad ucenjivao Dubai koji ima najviše zvjezdica koji nikad nije dobio nakon Japana , pa Moskva nikad tamo nije bio Mišo. A i ove rečenica mi se ne sviđa da Hrvatska turistička zajednica iznimno surađuje s Michelin jer to nije normalno to nigdje u svijetu nije normalno. Gubi se svaka tajnovitost time. Jer onda Hrvatska turistička zajednica određuje pobjednike. Nepravdi je puno . Od toga da Esplanada nije izabrana još u prvoj godini pa u susjednoj Sloveniji koja je isto upala sada ocjenjivanje gdje JB Ljubljana nije dobio i Jure Tomić u Brežicama. Barem je Ana Roche i njena gostilna u Kobaridu, Bogu iza leđa, dobila 2 zvjezdice što nijedna Hrvatska. Guglaj ovu moju zadnju rečenicu u tekstu pa ćeš dobiti odgovor kako to izgleda u praksi Talijani dobivaju svrab kad im se spominju te Francuske zvjezdice. A Japanci salve smijeha Jer nisu mogli rovati da će samo Tokio dobiti preko 100 zvjezdica što naravno nije normalno cijela Italija ih nema 15?! Ako je već MICHELIN, onda je to ESPLANADE Zagreb!

  • LIVADIĆ:

    Tekst je šupalj što me čini tužnim jer novinarku Radmilu znam godinama. pod broj jedan mišljenje godinama znao preskočiti i važnije i veće Zemlje od Hrvatske zbog nekih svojih ekonomskih kriza kao Austrija dvije godine nije bilo. Pa nek ima ... prikaži još! grad koji ima najviše zvjezdica koji nikad nije dobio nakon Japana je Dubai pa Moskva nikad tamo nije bio Mišo. a i ove rečenice mi se ne sviđa da Hrvatska turistička zajednica iznimno surađuje s Michelin jer to nije normalno to nigdje u svijetu nije normalno. gubi svaka tajnovitost timit jer onda Hrvatska turistička zajednica određuje pobjednike. nepravdi je puno od toga da je spona da nije izabrana još u prvoj godini pa u susednoj Sloveniji koja je isto upala sada ocjenjivanje gdje JB Ljubljana nije dobio i Jure Tomić u Brežicama. Guglaj ovu moju zadnju rečenicu u tekstu pa ćeš dobiti odgovor kako to izgleda u praksi Talijani dobivaju svrab kad im se spominju te Francuske zvjezdice. A Japanci saluje smijeha Jer nisu mogli rovati da će samo Tokio dobiti preko 100 zvjezdica što naravno nije normalno cijela Italija ih nema 15?! Ako je već MICHELIN, onda je to ESPLANADE Zagreb!

  • zvorano01:

    Radim ovaj posao i znam da se u 99% HR restorana improvizira i po našem običaju da kad se dobije "informacija" onda kratkoročno se ide kao na viši nivo. Birokracija je prepreka da naši restorani imaju neku slobodu u radu ... prikaži još! jer će doći neki inspektor sa kamenjara kojeg je rođo zaposlio jer je u HDZ i takav ti radi pravila igre a u svom životu je probao samo ćevape.

Još iz rubrike Vijesti

European Social Summit in Porto
4
DOGOVOR EU LIDERA

Ovo su tri cilja koja 'socijalna Europa' mora ispuniti do 2030. godine

Medvjedi u Kuterevu
SVI GA TRAŽE

Vozač autom naletio na medvjeda: 'Ne pamtim kad je u Zagorju viđena ta životinja'

8
Predsjednik RH Zoran Milanović obišao je Sisak
Milanović opet uzvratio Plenkoviću:

'I tako pred svake izbore... zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo'

49