Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Jadranu iznad 10 C

Evo kakvo nas vrijeme očekuje nakon novogodišnjeg minusa

Hladnoća u Zagrebu
Foto: Sanjin Stukić/PIXSELL
1/6
01.01.2015.
u 11:17

Ponegdje su temperature porasle i za deset stupnjeva u odnosu na jučerašnji dan, a prema meteorolozima, očekuje nas nešto toplije vrijeme i sutra

Najhladnija novogodišnja noć u zadnjih 100 godina Hrvatskoj je donijela temperature i do minus 20.

Upravo toliko izmjereno je jučer u Slatini, a tek stupanj toplije bilo je jutros u Osijeku. U Đakovu je jutros u 7 sati izmjereno -17, Otočcu -18, Požegi -16...a u Zagrebu -10 stupnjeva.

Ipak, ponegdje su temperature porasle i za deset stupnjeva u odnosu na jučerašnji dan, a prema meteorolozima, očekuje nas nešto toplije vrijeme i sutra. Mjesta uz obalu uglavnom su u plusu, a najtoplije je na Komiži i na Malom Lošinju, gdje je jutros izmjereno 5 stupnjeva.

Sutra toplije

Prognostičari za sutra najavljuju umjereno do pretežno oblačno, u unutrašnjosti povremeno uz vrlo slab snijeg. Najviše sunčanih razdoblja očekuje se na Jadranu, osobito u Dalmaciji. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, na udare i olujna bura koja će prema kraju dana slabjeti. Najviša dnevna temperatura bit će između -8 i -3, na Jadranu od 2 do 7 °C.

Sutra će maksimalne dnevne temperature biti uplusu u većem dijelu zemlje, na Jadranu čak i preko 10 stupnjeva, na kopnu do +4.

>>Prometna prognoza za Novogodišnje praznike i blagdan Sveta tri kralja

 

Komentara 15

CP
Cviet Prigorja
11:48 01.01.2015.

Franjo Tudjman je tradicionalno kriv za buru, a osim toga, podmetnuo je led ispod doceka Nove Godine. Sretna Nova 2015.

OK
okus
17:56 01.01.2015.

Svima sretna Nova Godina🎄

VA
vanelic
14:23 01.01.2015.

Joj, kako su neki isfrustrirani politikom. Da u svakom članku pa i ovom o vremenu uspiju doći do teme izbora i politike. Joj, koji jad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije