Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužuje udrugu

Norina majka: Zahvaljujem vam što lažete, što nemate morala!

konferencija norinih roditelja (1)
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
29.10.2013.
u 12:22

Đana Atanasovska, majka pokojne Nore Šitum, već mjesecima od udruge traži da joj dostavi papire o tome koliko je novca uplaćeno u humanitarnu akciju za Noru.

Đana Atanasovska i Ivica Šitum, roditelji Nore Šitum koja je prije nekoliko mjeseci izgubila bitku s leukemijom, te bivši tajnik i suosnivač udruge Hrabro dijete Alen Kocić održali su u utorak konferenciju za novinare na kojoj su ispričali što se sve događalo s udrugom nakon smrti malene Nore, javljaju 24 sata.

Đana Atanasovska već mjesecima od udruge traži da joj dostavi papire o tome koliko je novca uplaćeno u humanitarnu akciju za Noru. Norini roditelji, koji su odlučili osnovati svoju zakladu, izvješće udruge Hrabro dijete primili su prije tri mjeseca, no samo do 9. veljače te se pitaju koliko je novca prikupljeno od tada i gdje je on.

Zbog inzistiranja na tome da javnost i ona imaju pravo znati, Atanasovska je izgubila mjesto u udruzi. Čelnica udruge Jasminka Žužić isključila ju je iz članstva, a isključen je i Alen Kocić koji je ispričao da je doznao kako je od ukupno 7,5 milijuna kuna, koliko je prikupljeno za malenu Noru, 575.000 dolara uplaćeno američkoj bolnici te da se ne zna gdje je ostatak.

– Zahvaljujem vam što lažete, obmanjujete mene i javnost, što nemate nikakvog morala, što bacate ljagu na sve dobro što ste učinili za mene i svu djecu od svega srca – kazala je Norina majka Đana Atanasovska koja optužuje predsjednicu udruge Hrabro dijete Jasminku Žužić da proteklih mjeseci skriva bankovne izvode i izvod donacijskog telefona u humanitarnoj akciji za njezinu kćer. 

>> Udruga Hrabro dijete: Evo, ovo je taj nestali novac

>> Nora Šitum inspirirala američki bend da napišu novu pjesmu

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije