Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA BEOGRADU
Povratak na članak

Njemački mediji pišu o Vučiću: 'Rusija u Europi ima tri saveznika. Srbija? Na opasnom su kursu'

Tri njemačka medija pišu o Srbiji. Tononovi su zabrinuti. U tekstovima je riječ o „Putinovim najboljim prijateljima“, o „neuspjeloj strategiji“ SAD-a i EU-a na Balkanu i o „dominaciji Srbije“ koju se „mora slomiti“

Komentari 59

IO
iolio
11:51 15.08.2023.

Počele sankcije. Estonija je danas uvela sankcije Srbiji , treba im zaustaviti pristupne eufondove pa nek kukaju.

VL
SS
Sima_Strahota
12:09 15.08.2023.

Isti taj licemerni zapad je doveo i drži vučića na vlasti. To je autor zaboravio da napiše... Kristofer Hil je pravi gazda Srbije.

VL
DU
Deleted user
11:53 15.08.2023.

Koga briga za te propale države? To su propale države i društva...nije im mjesto da sjede za istim stolom na Zapadu. Zapad ima dovoljno svojih problema da bi se bavio propalim društvima i državama...to je licemjerni polusvijet. Okrenimo se sebi, Mordor prepustimo da se slijeva u septičku koju su si iskopali...

VL
LE
Levanto
12:02 15.08.2023.

Teško onome ko računa na zapad. To su bijedni političari, kojima je bitno da pune svoje kese po Balkanu. Konkretno, taj Vučić. Prvi ratnik balkana predsjednik države koja i danas mulja po Kosovu, C gori i BiH. I još ga nagrađuju.

VL
DU
Deleted user
11:24 15.08.2023.

nisu fer ovi nijemci, zaboravili su na milanovića

VL
Avatar pendreck
pendreck
12:06 15.08.2023.

Nikad ništa od tog balkanskog mentalnog sklopa. Maknite se toga i bit ćete sretniji

VL
Avatar El Indio
El Indio
15:39 15.08.2023.

Ruska propaganda hvali naseg Zokija. Cudno da nismo 4. saveznik Rusije u europi

VL
SL
Sloven
12:23 15.08.2023.

Turska je sa, tada još Europskim trgovačkim savezom, 1963, podpisala sporazum o pridruživanju - EU-ju. Ali, zbog svojih nedemokratičnih poteza ( zakona ) , razgovori o poglavljima su se zavukli a sada su i prekinuti. Znači - 40 godina. I, kao što sam već prije par tjedana tipkao, isto će se dogoditi sa Srbijom. Zbog MENTALITETA ( to je BISTVO ) svega - neće oni u EU !!! A ako dođe do referenduma - glasati ću protiv. NJIMA JE OD EU , ZANIMLJIV SAMO NOVAC i kao i Orbanu - NIŠTA DRUGO !!!

VL
DU
Deleted user
12:22 15.08.2023.

nijemci su malo žešći debili, udrile im ove jadranske kuglice sladoleda u glavu

VL
DI
dino85
11:39 15.08.2023.

To su im isti ti nadripolitičari i dozvolili samo da bi im se dodvorili i u paketu zagrlili "ceo balkan" u EU, ali su se malkice zaj.... a to mi danas plaćamo. Nikad Srbin dok je pravoslavne crkve neće uu Eu, ni prismrditi, a kamoli postati. Žive svoj život takav kakav je i boli ih ona stvar za EU. Ima nešto malo prosvjećenijih koji bi u EU, ali to je samo manjina. Žive svoj život, koriste Eu i neovise o .nikome, Rusi imaju previše svog sra... da bi se bavili Srbijom.

VL
SE
Serđo23
12:53 15.08.2023.

Kao što je doveo Miloševića , Zelenskog i jos neke naše slučajne Zelenske , tako je zapad doveo i Vučića na vlast i tu će biti dok god oni to budu htjeli !

VL
RC
rcuksel
15:07 15.08.2023.

Cudime da nisu spomenuli milanceta jer i on radi na razbijanju bih i negiranju genocida jer mala je razlika izmedju HDZ politike i vucica prema Bosni

VL
DU
Deleted user
00:09 16.08.2023.

gle ova 2 lepotana....pa sta ce nama to u novinama....kaj si ti lud

VL
Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
13:55 15.08.2023.

Na takve stvari je Pupi gluh ili ima sta taj dodat.

VL
PR
predragbabic1
12:16 15.08.2023.

Glupava zapadna politika dovela je do ovoga. U vreme Đinđića Srbija je trabalo da bude članica EU. Tada je veći dio građana Srbije bio za to. Ruski utjecaj na sadašnju Srbiju bi bio minimalan, kineski znatno manji. Sada, blagodareći zapadnoj politici imamo strahovit ujecaj i propagandu Rusije u Srbiji, sve već investicije u Srbiji su kineske, manje od pola građanstva Srbije je za EU, veliki broj građana nosi Putinovu sliku kao sliku njihovog državnika. Kretenska zapadna politika će na kraju proizvesti da srpska privreda bude kineska privreda, sa minimalni učešćem italijanskih i njemačkih firimi, da u Nišu bide ruska vojna baza, a duž Drine budu raspoređene nuklearne rakete pa do Berlina, Rima, Pariza neće trebati ni sat vremena. Zapadna politika je uspjela da Bugarsku koja je Rusiji bila više privrženija nego Srbija odvoji od Rusije i postane europska država. Međutim kretenskom politikom prema Srbiji uspet će da ova postane ruska gubernija sa kineskom privredom umesto da bude poput Bugarske europska država.

VL
ST
Stvarnost
12:36 15.08.2023.

Kad shvatite da se svuda u svetu gleda samo svoj interes kao i u ovom ratu u Ukraini bice vam puno lakse samo su 💰vazne nema veze kako su dosli do njih ili ko ih daje samo su 💰💰💰vazne🤣🤣🤣

VL
IN
ivana_nsz
13:24 15.08.2023.

bitno je da ste vi na pravom kursu

VL
Avatar Marko_Kraljevic
Marko_Kraljevic
08:49 16.08.2023.

to je to zapadno tumacenje demokratije: ako nisi sa nama onda si protiv nas, i nemas pravo na samostalnost. Ok, ali me cudi isto tako da pored svih nasih dr i mr strucnjaka sociologa, socionoma, kuratora, niko nije izvrsio analizu nase proste rvacke duse? Toliko je zlobe i zla u nama da kad bi se ugrizli medjusobno pocrkali bi od otrova. Toliko mrznje, zbilja bi neko trebao da se pozabavi sa nasim problemom. Neki dan sam gledao dokumentarac o Jasenovcu, i neverovatno koliko nas narod zna ili NEzna kakve smo zlocine tamo cinili. Nemacka je zabranila negiranje holokausta i ne krije svoje zlocine, ali mi ne. Mi se podsmevamo nasim zrtvama koje smo na svirepe nacine ubijali, umesto da se vec jednom osvestimo i priznamo sta smo cinili, zamolimo za oprost i idemo dalje. Ne mozemo mi stalno da budemo u pravu. Evo sad i bosnu prozivamo i krivimo, a zaboravili smo da smo mi izvrsili agresiju na tu istu bosnu. I, o tome ni reci? A kritikujemo Srbiju, i kritikujemo sve druge samo da bi zataskali nase zlocine. I onda kad se neko kao ja sad usudi pisati o tome, pocinje takmicenje u pljuvanju, zuti kartoni, crveni kartoni, zabrane? Halo, dajte se vec jednom dovesti u normalu!

VL
Avatar redington
redington
00:33 16.08.2023.

I podrazumeva se i narednog meseca da će u taj "savez" da uđe i Slovakčka, u kojoj će Robert Fico da pobedi na izborima, i to je više nego sasvim izvesno.

VL
TA
Tanjula70
20:59 15.08.2023.

Mogu strani mediji da pišu protiv Predsednika Vučića ali on nastavlja da se bori za interese Srbije i građana. Radom I trudom sve možemo postići.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.