Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCHOLZ PRITIŠĆE MACRONA

Njemački kancelar počinje gubiti živce: Najjača vojna sila Europe zabušava u konkretnoj pomoći Ukrajini

10.01.2024.
u 13:49

Hrvatska je ispred Francuske, ali i Njemačke po izdvajanju za pomoć Ukrajini gleda li se njezin udio u BDP-u

Komentara 75

Avatar boring2
boring2
17:45 10.01.2024.

Najveće indijske rafinerije odlučile su kupiti dodatne količine nafte iz Saudijske Arabije nakon što su naišle na probleme s plaćanjem barela iz Rusije. Prema izvoru Reutersa, poteškoće su se pojavile s plaćanjem nafte. Podružnica Rosnefta nije uspjela otvoriti račun u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kako bi indijskim klijentima omogućila plaćanje u dirhamima. Zbog toga su isporuke ruskih barela Indiji pale za trećinu, na najnižu razinu u 11 mjeseci: u prosincu su iznosile samo 1,5 milijuna barela dnevno, iako su u svibnju dosegle 2,15 milijuna.

Avatar horuk
horuk
14:21 10.01.2024.

Ide nam na cast. Ipak koliko god pomogli - premalo je!

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:31 10.01.2024.

Orel, Rusija: Uništen veliki rezervarza gorivo. Kod Mykolaivke u Donjecku uništen ruski razvijeni protuartiljerijski sustav. Novoselivka Druha ruski proturaketno i protuartiljerijski sustav Toss-1A 220 mm uništen u kontrabatiranju. Oblast Herson-Krinky očekuje se prelazak preko Dnjepra dodatnih ukrajinskih snaga. Herson i Krim- napadi na ruske radare, skladišta municije i otporne toče nakon što je uništeno još 5 ruskih tenkova i nekoliko borbenih vozila pješaštva. Krinky je još jedan potpuno uništeni grad. Ruske padobranske trupe su imale teške gubitke uslijed jako skraćene obuke i hitnog slanja na frontu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije