Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljni napretkom

Njemački istražitelji: Slučaj Madeleine McCann mogao bi biti riješen za nekoliko mjeseci

Missing Madeleine McCann
Foto: PA/Press Association/PIXSELL
1/3
07.06.2021.
u 13:01

- Kad završimo istragu, obavijestit ćemo javnost o rezultatu, a zatim i o detaljima, naveo je tužitelj Wolters

Tužitelj Hans Christian Wolters koji vodi istragu u slučaju Madeleine McCann rekao je da bi se slučaj mogao riješiti za nekoliko mjeseci. Otkrio je da je njegov tim zadovoljan napretkom istrage tijekom protekle godine i da su dobili vrlo zanimljive informacije.

- Zadovoljni smo odgovorom na našu molbu za svjedoke, ali nažalost nismo dobili odgovore na sva naša pitanja, kazao je za The Mirror te otkrio da će osumnjičeni Christian Brueckner biti ispitan na kraju istrage. 

- Kad završimo istragu, obavijestit ćemo javnost o rezultatu, a zatim i o detaljima, naveo je. 

Brueckner je živio u kamp prikolici nedaleko Praia da Luza kad je Madeleine nestala u svibnju 2007., malo prije svog četvrtog rođendana. Njemačka i britanska policija za njega su prvi put saznale 2017. godine, no tek su u lipnju prošle godine objavile te informacije. 

Nijemac poriče da je bio umiješan u Madeleinein nestanak i odbio je razgovarati s policijom ili tužiteljima. Tužitelj Hans Christian Wolters vjeruje da je Madeleine mrtva, no njezini roditelji odbijaju priznati takav ishod. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije