Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK NJEMAČKOG GRADA

Na dužnosti do posljednjeg trenutka: Gradonačelnik obilazio mjesto nesreće pa dobio srčani udar

njemačka hitna
NONSTOP NEWS/REUTERS/Ilustracija
19.07.2023.
u 13:39

Devetogodišnji dječak teško je ozlijeđen nakon pada kroz prozor. Karl Obermeier (68) stigao je na mjesto događaja, no srušio se pa preminuo na putu do bolnice

Gradonačelnik njemačkoj Aidenbacha, Karl Obermeier (68), preminuo je u ponedjeljak od srčanog udara nakon što je stigao na mjesto gdje je teško ozlijeđen 9-godišnji dječak. Prema podacima policije, dječak je ozlijeđen nakon pada kroz prozor. Gradonačelnik je požurio na mjesto događaja, kao i inače kod težih nesreća. 

Kada je gradonačelnik stigao na mjesto nesreće, dječaku je pomagala hitna pomoć te je bio izvan životne opasnosti. Potom se Obermeier srušio na tlo te preminuo na putu do bolnice. Kao uzrok smrti ustanovljen je akutni srčani udar, prenosi Fenix Magazin.

VEZANI ČLANCI:

Političar CSU-a bio je na dužnosti 15 godina. Kolege su ga opisale kao punog energije i elana. Tijekom svog mandata, dao je veliki doprinos zajednici. Kako navode njemački mediji, odlikovala ga je spremnost da pomogne drugima što je činio do posljednjeg trenutka.

VIDEO Koliko god vi mahali s ENC uređajem, rampa nesmiljeno stoji. Kako ući na autocestu?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije