Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA IDEJA!

Njemačka policija zaustavila ukradeni Mercedes, a onda su šokirani shvatili tko je za volanom

Pixabay
04.05.2022.
u 12:27

Prema navodima policije, pozadina zločina 11-godišnjeg dječaka je još nejasna

Dječak (11) imao je pustolovinu svojeg života kad je ukrao automobil svog udomitelja i odvezao se njime iz Oberkrämera u Brandenburgu do obližnjeg Berlina.

Policija je priopćila da je 40-godišnjak prijavio nestanak svog udomljenog sina u ponedjeljak oko 21 sat.

Prema njegovu iskazu, muškarac u ponedjeljak navečer nije zatekao dječaka kod kuće. Otkrio je i znakove provale u njegovu kuću, a povrh toga je nestao i njegov Mercedes. Prva naznaka gdje se nalazi nestalo vozilo došla je iz Berlina. Oko 23.30 sati automobil su konačno pronašle policijske snage iz Saske-Anhalt u blizini autoceste A2, navodi Fenix-magazin.

Na iznenađenje službenih osoba, za volanom je bio jedanaestogodišnjak koji je policiji objasnio da je otvorio vrata terase i ukrao Mercedes.

Prema navodima policije, pozadina zločina 11-godišnjeg dječaka je još nejasna.

VIDEO: Bjelorusija pokrenula velike vojne vježbe, ruski vojnik: 'Imamo više gubitaka nego u Čečeniji'

Ključne riječi

Komentara 1

IB
iva.begovic
13:21 04.05.2022.

Kada već penosite ovako "važne vijesti" iz Njemačke zbog čega ne preneste, kao što je to u današnjem "The Brussels Times" da njemačke potrošačke udruge traže da se porez na hranu ukine tj. da bude 0 kako bi hrana bilaa cjenovno dostupna građanstvu. Naslov članka je German consumer organisations call for 0% VAT on food to keep it affordable, da ga prevedete i čitateljima bi bio daleko zanimljiviji od krađe automobila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije